cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

«La lototrot serà irrenunciable en la negociació d'un futur Pacte de Govern»

Maria A. Munar reiterà el seu compromís amb els cavallistes davant Artigues i Roca

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, reiterà ahir el compromís d'Unió Mallorquina amb els cavallistes a Andreu Artigues, president de la Federació Balear de Trot, i Gabriel Roca, president de l'Associació de Propietaris i Criadors. Munar indicà a la conclusió de la reunió que mantingué amb els representants del sector del trot que Unió Mallorquina, a més d'incloure la lototrot al seu programa electoral, la considerarà un assumpte de capital importància.

Munar assegurà que la lototrot no serà moneda de canvi a les negociacions per un futur pacte i equiparà la seva importància a la Llei de consells. «Unió Mallorquina està amb els cavallistes... Des d'Unió Mallorquina pensam que donant suport a la lototrot estam col·laborant també amb el món agrícola. No ens agraden les subvencions. Ho tenim tot perquè el món del cavall funcioni. La lototrot i la promotrot no ajuden només al trot, sinó a tot el que l'enrevolta. Ara bé, què ha passat darrerament? N'hi ha que volen aprofitar-se de l'impasse que hi ha ara per dir que ells farien o haurien fet. Jo els diria que han tingut molts d'anys per fer-ho. Vull deixar molt clar que ha estat Unió Mallorquina la que, en primer lloc, ha invertit d'una forma clara i contundent amb l'hipòdrom de Palma i el de Manacor. Avui podem dir que tenim un hipòdrom digne. Hem provocat el procés que hauria pogut fer possible que es posàs en marxa la lototrot. Què ha passat? En el Pacte no ho vàrem escriure, ja que va ser una cosa que sorgí posteriorment», explicà.

Munar fou clara i contundent en assegurar que no tornarà a passar en un futur i que el compromís de dur endavant la lototrot quedarà escrit. «Per suposat que no tornarà a passar. Unió Mallorquina prioritzarà el fet de posar la lototrot en marxa pacti amb qui pacti. Ho escriurà, i serà d'obligat compliment», digué.

Però en un Pacte sempre s'han de fer renúncies. Munar assegurà que la lototrot, com la Llei de consells ara farà quatre anys, serà una pretensió de les irrenunciables. «Nosaltres a això no feim comptes renunciar. La lototrot serà irrenunciable en la negociació d'un futur Pacte de govern... Per nosaltres serà un dels objectius fonamentals de la mateixa manera que ara farà quatre anys plantejarem la Llei de consells, que era fonamental», assegurà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris