algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Convocatòria

Melisa Nicolau Martín, jugadora que milita al Platges de Calvià, ha estat convocada per la Reial Federació Espanyola de Futbol a fi de participar en els entrenaments que la selecció estatal femenina sub 19 realitzarà del dia 9 al 12 d'aquest mes a Madrid. No cal ni dir que ens alegram per ella i al mateix temps pel seu progenitor, «seguidor número u», el nostre entranyable amic Toni Nicolau.

Escola d'Entrenadors
El passat dia 15 de novembre finalitzà el termini d'inscripció per al curs de nivell II d'entrenadors de futbol de Regional. Foren 36 els alumnes que s'hi inscrigueren. L'Escola Balear en va becar 12 com a ajuda de desplaçament. L'esmentat curs es va iniciar el passat dia 2 de desembre i té previst acabar a finals del mes de maig del 2003.

XXXVIII Curs Nacional
L'esmentada entitat ha convocat per dia 16 de desembre, a les 20 hores en els locals federatius, tots aquells que tenguin en el seu poder el títol d'entrenador de Regional nivell II, amb l'objectiu d'oferir-los tota classe d'informació i aclariments a compte de la possibilitat que podrien tenir cap a la realització del curs mencionat.

Partit avançat
Indicàvem en la nostra edició d'ahir la gran moguda que s'ha originat quant als horaris dels partits de Tercera Divisió i Regional Preferent que s'han de jugar. Avui hem d'afegir-hi el Poblera-Sporting Maonès, que es disputarà demà divendres a partir de les quatre del capvespre a sa Pobla.

Bodes d'argent
El passat 30 de novembre, el venturós matrimoni compost per Felip Martínez, actual president del Club Esportiu Santa Ponça, i la seva dona, Juana Gallego, celebraren les bodes d'argent en el mateix escenari on va tenir lloc el seu compromís matrimonial: la parròquia de la Porciúncula de l'Arenal de la nostra ciutat. Posteriorment, tots els convidats varen participar en un sopar de noces que es va desenvolupar en el restaurant El Pil·larí de l'esmentada zona. Enhorabona, entranyables amics i resta de familiars.

Pedro Navarro
Tal com estava anunciat, la directiva del Santanyí va retre homenatge pòstum al nostre bon amic i corresponsal esportiu Pedro Navarro. L'homenatge consistí en l'entrega d'una placa que els familiars varen rebre enmig d'una forta emotivitat. Per circumstàncies contraproduents no ens vàrem poder fer ressò de la notícia i de l'acte tan merescut.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris