algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Les alternatives per una «nova» defensa

Amb Campano al lloc de Cortés, Poli, Lussenhoff, Marcos i Lozano són candidats a substituir Olaizola


«L'onze de gala» de Gregorio Manzano ja no es tornarà a veure fins la propera temporada. Així ho va determinar la mala fortuna en el partit de diumenge a Riazor, el qual el varen finalitzar lesionats Javier Olaizola i David Cortés. Els dos jugadors es perdran els propers compromisos de Lliga, en haver de romandre sis i dos mesos, respectivament, allunyats dels terrenys de joc.

L'alternativa per cobrir la baixa del lateral extremeny es perfila, en un principi, més clara, ja que tot apunta que Gregorio Manzano optarà per donar entrada a Alejandro Campano a la defensa, en haver ocupat ja aquest la posició de lateral en diverses ocasions.

Pel que fa a la vacant deixada pel defensa basc a l'eix de la defensa, el tècnic mallorquinista té diverses opcions, entre les quals no hi figuren els noms de Fernando Niño o Vicente Fernández, ambdós encara lesionats. Federico Lussenhoff, Marcos, Harold Lozano i Poli serien, així, els principals candidats, tot i que en algun moment de l'entrenament d'ahir Gregorio Manzano va provar amb el jugador del filial Raúl Martín.

Endarrerir la posició de Marcos o Harold Lozano fins a formar parella amb Miquel Àngel Nadal es perfila com la més fàcil, però a la vegada també la més improbable, ja que el rendiment d'ambdós jugadors com a centrals no és el més òptim. Igualment, és poc probable que Manzano vulgui prescindir de la bona feina que el migcampista colombià està realitzant al mig del camp i que ha marcat l'evolució ascendent de l'equip.

Així, d'entre el ventall de possibilitats, la que es perfila més probable és la recol·locació de Poli, que passaria de jugar de lateral a central, desplaçant lleugerament Nadal cap a la dreta i donant entrada a l'onze al veterà Miquel Soler a l'esquerra.

No obstant això, aquesta opció quedaria supeditada a l'estat de forma en què es trobi Federico «Colo» Lussenhoff, que des de la setmana passada s'entrena amb l'equip. De fet, Gregorio Manzano també va assajar ahir amb l'argentí a l'eix de la defensa, el que podria ser un anticip del debut de Lussenhoff a la Lliga amb la camiseta mallorquinista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris