nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

Llorenç Serra Ferrer serà presentat avui com a seleccionador balear

Borràs del Barrio va convèncer ahir el tècnic pobler perquè acceptàs el càrrec

Llorenç Serra Ferrer serà presentat avui com a seleccionador de les Illes Balears. Antoni Borràs del Barrio parlà ahir amb el tècnic pobler i no tingué cap problema perquè acceptàs el càrrec. La selecció de les Illes Balears, com se sap, disputarà el seu primer partit dissabte dia vint-i-vuit de desembre contra Malta.

El president de la Federació Balear, Borràs del Barrio, explicà que la figura de Serra Ferrer és indiscutible i que tothom té clar que és, avui per avui, el tècnic amb millor currículum de les Illes. En aquest sentit, i malgrat que encara no s'ha entrat en detalls, no seria d'estranyar que Pep Alomar, col·laborador de Serra Ferrer a Sevilla amb el Betis i al FC Barcelona, acompanyàs també el tècnic pobler.

D'altra banda, Antoni Borràs del Barrio ha de perfilar avui dematí mateix amb Serra Ferrer l'organigrama tècnic de la selecció balear. Borràs avalua la possibilitat de proposar a Serra Ferrer l'existència de tres col·laboradors -un per illa- i un coordinador, que seria Miquel Bestard.

D'altra banda, el comitè organitzador, format avui per Antoni Borràs del Barrio, president de la Federació Balear de Futbol; Pere Fullana, director general de Presidència; Pau Nadal, gerent de la Fundació Reial Mallorca; i Joan Trobat, responsable de l'empresa Imagen; tenen previst reunir-se avui per perfilar distintes qüestions del partit. Entre altres coses, s'intentarà fixar el preu de les entrades, si finalment el matx no és de franc, i establir els canals de venda. A més, es parlarà de com facilitar l'accés als aficionats que vulguin desplaçar-se fins a l'estadi de Son Moix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris