nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Mateu Alemany: «De la competència neix el rendiment»

El president lloà la plantilla i el tècnic i criticà durament l'expresident Bartomeu Beltran

75038

Alemany assegurà que Carlos Rincón no pren cap decisió en el Reial Mallorca.

25-12-2016

Mateu Alemany reiterà la seva confiança en la plantilla, en el tècnic, reiterà una vegada més que Carlos Rincón no pren les decisions i atacà l'expresident Bartomeu Beltran. D'inici, Alemany reiterà la seva confiança en la plantilla i en el tècnic.

«...El començament de Lliga ja teníem la previsió que podria ser una mica complicat, per la situació de determinats futbolistes, que havien arribat molt justets a inici o que no havíem pogut comptar amb ells per diferents circumstàncies... El Mallorca ha tingut un inici irregular... Vàrem encadenar tres derrotes consecutives i això provocà una certa situació de nerviosisme... Tenim una gran confiança en aquesta plantilla i en aquest entrenador. Certament, quan a l'inici de campionat hi ha tres derrotes consecutives, és normal que entrin dubtes... La reacció va arribar a Bilbao i esper que continuï a les pròximes jornades... Diumenge, ens enfrontam a un rival que està darrere nostre... És important guanyar a Son Moix, després de perdre els dos primers partits disputats a Palma», explicà.

El president havia anunciat que ahir parlaria de Carlos Rincón, i ho va fer. Recordà l'estreta relació de Rincón amb la família Asensio i fou clar i categòric alhora de manifestar que just el consell d'administració del club pren decisions. Volgué deixar ben clar que Rincón res no decideix.

«... Carlos Rincón és agent Fifa i té una vinculació afectiva bastant important amb la família Asensio i amb jo mateix... Si no vaig malament crec que és fillol d'Antonio Asensio pare... Amb aquestes particularitats, ell ha estat utilitzat per part nostre en distintes ocasions per iniciar contactes amb determinats futbolistes i entrenadors, com és el cas de Manzano... A vegades se li han confiat determinades feines... Acompanya assíduament Antonio Asensio Mosbah quan ve a veure els partits... Ara bé, Carlos Rincón no té cap tipus de capacitat de decisió esportiva al Reial Mallorca... Una cosa és l'execució i una altra ben diferent la decisió. Té una vinculació important amb el propietari del club i nosaltres mateixos, però les decisions les pren el consell d'administració d'aquesta entitat», significà el president mallorquinista.

Interrogat sobre la vàlua de la plantilla, Alemany reiterà que el Mallorca compta amb un equip ben compensat. «... Entenc que tenim una plantilla molt compensada, a la que hi ha una molt interessant competència per intentar ser titular... Quan tota la plantilla del Mallorca estigui a disposició del tècnic, tindrà dificultats per triar. Això és important i molt bo, perquè de la competència neix el rendiment... Ara bé, s'ha de pensar que amb dues o tres circumstàncies favorables o desfavorables les diferències a la classificació són molt grosses...», digué. Respecte al retorn d'Etoo, no dubtà a expressar que devia moderar el seu caràcter, però recordà que era un futbolista determinant i diferencial.

«Està clar que ell ha de moderar la seva agressivitat i el seu caràcter, que és també la seva millor virtut... El futbolista n'és conscient i hem consta que aquesta temporada està molt motivat... És un gran futbolista i que marca diferències...», digué. I Mateu Alemany parlà de Bartomeu Beltran. Criticà l'article que l'expresident publicà diumenge passat a Ultima Hora i es mostrà trist. Assegurà que des de diumenge no sabia si tractar Beltran com a expresident o com a col·laborador esportiu.

«La veritat és que m'hauria agradat que no em fes aquesta pregunta... Institucionalment, és un tema trist per a mi. Un expresident, que ha estat important en la història d'aquest club, que surti quan estam coers a la classificació... Em sap greu perquè jo amb ell sempre he tingut una relació extraordinària... Crec que es va equivocar greument, tant en el moment com amb la forma. Va tenir una falta de respecte fonamentalment cap a una sèrie de jugadors d'aquest equip i cap a l'entrenador... Crec que es va equivocar i que institucionalment és reprovable... D'altra banda, nosaltres hem tingut un respecte absolut per la seva figura, i jo som el primer que sempre que m'han demanat he parlat bé d'ell... Ara, no sé si el tractament que li hem de donar és el d'expresident o si, des de diumenge, l'hem de considerar un col·laborador periodístic... M'haurà d'explicar si ve com a col·laborador periodístic, com a expresident... Vostès no vénen a la llotja?...», acabà dient el president mallorquinista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris