cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

La Fundació Illesport és una realitat

Francesc Antich signà ahir els convenis amb els desset equips d'elit de Mallorca

Francesc Antich, president del Govern balear, i els representants de la Fundació Illesport, rubricaren ahir el conveni de col·laboració esportiva amb un total de desset clubs de Mallorca. Tal i com informà ahir Diari de Balears, la Fundació Illesport repartirà un total de 1.140.000 euros (193.500.000 pessetes) entre el Drac Inca, Menorca Bàsquet, Puig d'en Valls, Grupotel.com Muro, Jovent, Joventut Mariana, AE Manacor, Gasifred Atlètic, Eléctrica Ciem, Bar Gost Metalnox, Sineu Atlètic, AD Inca, Platges de Calvià, Collera, Festival Park, Algaida, CV Manacor masculí, Bunyola, Cide, Alaró, Pòrtol, Ciutadella i CV Manacor femení.

Antich aprofità la presència dels dirigents dels desset equips d'elit de l'illa de Mallorca per agrair l'esforç realitzat per dur endavant l'esport. «...En aquests moments, el Govern, conjuntament amb vosaltres, volem donar estabilitat, que pugueu saber amb què comptau, a l'hora de començar la temporada. Enguany, ja començam bé... Recordau que, des del Govern, estam molt agraïts de la feina que estau fent...», explicà el president Antich.

El Govern de les Illes Balears, amb la creació de la Fundació Illesport, pretén acabar amb la cultura de la subvenció. Els clubs no rebran cap tipus de subvenció, en el sentit que, tradicionalment, s'entén el terme. La Fundació Illesport patrocinarà els desset equips d'elit i els hi dona suport econòmic. Ara bé, els propis convenis rubricats ahir contemplen que, les ajudes econòmiques de la Fundació han d'anar destinades, de forma obligatòria, a assegurar les despeses bàsiques que garanteixin la supervivència de l'equip, a categoria nacional.

Així mateix, els convenis contemplen un possible augment del patrocini, en funció dels resultats esportius i del preceptiu increment pressupostari de la Fundació. Cal destacar, també, que els clubs signants, entre altres obligacions, han de fer possible que la Fundació Illesport apareixi en els suports publicitaris que es col·loquin a les instal·lacions esportives, on es duguin a terme les diverses competicions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris