algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

El Pòrtol no està d'acord amb Illesport

Demana més doblers a la Fundació, tal com ha fet i aconseguit el Bàsquet Muro

El Festival Park Pòrtol té la ferma intenció de no acceptar l'actual oferta econòmica de la Fundació Illesport. La directiva del club de volei de la Superlliga ha sol·licitat més doblers i de moment no ha obtingut resposta, fet pel qual podria convertir-se en el primer club a no firmar el conveni amb la Fundació, demà dematí.

No obstant això, els màxims responsables del club tenen previst tractar aquest tema avui, en una reunió amb els representants d'Illesport. En principi, el club de Pòrtol ha de rebre 25 milions de pessetes (més de 150.000 euros), però no està disposat a acceptar una quantitat inferior a 30 milions (uns 180.300 d'euros).

Un altre club que tampoc no estava disposat a acceptar les quantitats proposades per la Fundació era el Bàsquet Muro. No obstant això, la Junta del club, que milita a lliga EBA, ha aconseguit un increment en la subvenció de 2'5 milions de pessetes (uns 15.000 euros) després de reunir-se amb el director gerent de la Fundació, Sebastià Moll. Miquel Ramis i els seus rebran una ajuda de 7'5 milions de pessetes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris