algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Penya: «Kenny Green arribarà avui però no jugarà a Melilla»

El pivot serà sotmès a una exhaustiva revisió i s'exercitarà amb Oliete

El Drac Inca afronta el partit de divendres a Melilla amb el convenciment de la victòria però també amb la pràctica seguretat que no podrà comptar amb el nou fitxatge: el pivot nord-americà Kenny Green. L'exjugador del Taugrés i del Leche Río Breogán, que té previst arribar avui a Palma, ha tingut problemes amb el seu passaport, fet que ha retardat la seva incorporació a l'equip que dirigeix José Luis Oliete. Green era ahir a Nova York i el president del club mallorquí, Sebastià Penya, digué a aquest diari que «el seu concurs a Melilla és molt negre».

«En principi el jugador arribarà avui, el sotmetrem a unes revisions físiques i entrenarà una estona sota la vigilància d'Oliete. Serà l'entrenador el que decidirà si viatjarà amb l'equip a Melilla però aquest extrem a hores d'ara és poc probable», digué el dirigent de l'equip mallorquí. Kenny Green tenia previst arribar dilluns a Mallorca però la seva incorporació a la disciplina del Drac Inca s'ha anat retardant fins desconcertar tothom. «Ha estat per uns problemes aliens al club», sentenciava fa uns dies el vicepresident Joan Rubert.

El pivot, de gran potència i qualitat sota la cistella, és la peça perfecta que falta per encaixar en el projecte inquer. Malgrat això, Green du pràcticament dues temporades d'inactivitat i el seu estat físic és tota una incògnita pels responsables del Drac Inca. Té els dos genolls molt castigats i possible sobrepès. Per això el club inquer podrà tallar el jugador quan ho consideri oportú, és a dir, si el seu nivell està per sota del que s'espera i no aporta res a l'equip.

Finalment, Penya digué que «el fitxatge de Kenny Green és una aposta arriscada i en som conscients, però la portam a terme perquè l'hem de menester. Fitxam un jugador de qualitat però que ja no és cap al·lot i que està castigat per les lesions. Qui cregui que el fitxam a cegues està equivocat ja que no estam en el millor moment per tudar els doblers».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris