algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Tercera Divisió

Onzena jornada a Tercera Divisió. Aprofitant la festivitat del dia de Tots els Sants, es disputaran els següents partits: Binissalem-Ferrioler (17:00, Corrales González), S.Maonès-Sóller (17:00, Martínez Os), Santanyí-Montuïri (16:00, Juanma Albiol González), P.Calvià-Manacor (17:00, Escribano Jiménez), Eivissa-Poblera (17:00, Ribot Riera), Constància-P.S.Eulàlia (16:30, Moreno Martínez), Vilafranca-S.Ponça (16:00, Fornés Bover), Arenal-Felanitx (16:30, Ferrer Perelló), At. Balears-Alaior (17:00, Munar Gelabert), Cardassar-Espanya (17:00, Ramon Cruz).

Regional Preferent
Igualment, es disputarà jornada a Regional Preferent: Algaida-Constància (15:45, Esteban Simonet), Poblera-Ferrioler (16:30, Boades Umbert), Alcúdia-Campos (16:00, Serra Vila), Pollença-S.Roca (17:00, Carrillo Losada), Cala Millor-Collera (15:30, Gómez Alcántara), Penya Arrabal-Gènova (11:30, Guardiola Rotger), Peguera-Andratx (16:30, Domínguez Jerez), Soledat-Esporles (Montero Alvarado), Montaura-Calvià (16:30, González Vera) i S'Horta-La Unió (16:15, Coll Homar).

Sant Jordi
De manera totalment involuntària, a la relació de resultats que cada dilluns es publiquen a la nostra edició, vàrem ometre els partits que va disputar el Sant Jordi, tant a Segona Regional com igualment a Juvenils. Justificada la queixa del president, Xavier Benítez, que no comprenia aquest lapsus, que, repetim, va ser del tot involuntari. Els resultats dels equips del Sant Jordi foren els següents: a Segona Regional, Montuïri 1-Sant Jordi 2, i a Juvenils, Sant Jordi 2-Soledat 0. Li podem garantir que les classificacions ja estan actualitzades.

Molt simptomàtic
Quatre de l'horabaixa del passat diumenge, hora assenyalada per començar el partit de Tercera entre Felanitx i At.Balears. En aquells moments, la classificació situava els blanc-i-blaus com a colíders, amb un partit pendent de disputar, mentre que com a coer figurava el Felanitx. Hora i mitja després, el partit des Torrentó finalitzava amb victòria del petit «David», mentre que el prepotent «Goliat» es retirava amb la coa ben socarrimada i a punt de provocar una autèntica revolució. Com, amb tota seguretat, degué succeir ahir vespre, ja que segons notícies arribades a aquesta redacció, s'atorgaran algunes baixes, mentre que els exultants «xotets» hagueren d'aguantar un ultimàtum molt perillós pels seus interessos, vista la renyada del tot merescuda que els va fer objecte president i directius. I res diguem del fins ara complaent entrenador. Podem garantir que, a partir d'ara, tot serà molt diferent. I els primers a pagar les conseqüències, les «vaques sagrades», que poc justifiquen allò que perceben cada final de mes. I tant Miguel Àngel com Fernando i un petit etcètera afegit no estan disposats a consentir aquesta vergonyosa presa de pél.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris