algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Es Torrentó

Obligats a haver-se d'adequar al canvi d'horari, els efectius del Felanitx i de l'Atlètic Balears s'enfrontaran a una hora una mica atípica, motivat en gran manera per la falta d'il·luminació elèctrica suficient en el vetust recinte des Torrentó felanitxer. Un conjunt, l'amfitrió, que comença a patir la mancança de potencial de molts dels seus efectius, contra un líder oficiós si tenim en compte que li resta disputar un partit fins ara pendent per anivellar-se amb la resta de competidors. Joan Garau, il·lusionat tècnic que es veu obligat a haver de fer feina amb una plantilla no molt nombrosa, és conscient del perill que tant pot perjudicar el seu equip, cas que al final dels noranta minuts, el que dicti el marcador sigui al·lèrgic als interessos del seu club. Malgrat els pocs al·licients que ofereix el panorama, segons notícies arribades a aquesta redacció, a nivell local es manté il·lusionada esperança que com a mal menor, molt bé es podria retenir alguna cosa de profit quant al que dicti el marcador. Es compta amb la totalitat de la plantilla en perfectes condicions, a excepció de Guillem Morey, sancionat pel Comitè de Competició. Fins i tot, es confia encara que malgrat sigui en temps limitat, donar minuts al rehabilitat Tòfol, que diumenge passat ja va col·laborar en el partit disputat contra l'Espanya. Pel que fa al rival blanc-i-blau, la sèrie de contusionats que pateix la plantilla podria obligar Benigno Sánchez a maniobrar de manera molt distinta respecte quant s'havia duit a terme fins ara, el que podria fer possible una alineació molt distinta a la que fins ara era habitual pels aficionats. Aquest partit començarà a les quatre d'avui horabaixa sota la direcció arbitral d'Albertí Oñate.

Magaluf  

Dotze del migdia sobre el rectangle del poliesportiu de Magaluf, espectacle garantit en la categoria de Divisió d'Honor juvenil, en què s'enfrontaran el potent rival blaugrana Futbol Club Barcelona i el modest conjunt del Platges de Calvià. Tot quant es pugui dir de la importància que reuneix a efectes del conjunt de Tomàs Gibert, està més que repetit i comentat. Una cosa sí que podem garantir que està assegurada: la massiva assistència d'incondicionals que com es repeteix cada quinze dies donen lluentor amb la seva presència a la tribuna del poliesportiu calvianer de Magaluf, a més del natural suport als seus jugadors. L´arbitratge de l´encontre anirà a càrrec del col·legiat Rodado Rodríguez.

Sa Pobla  

Derbi comarcal que una vegada més encendrà la passió i amor propi afegit de dues de les aficions més emblemàtiques de l'illa de Mallorca, tal com resulten ser els incondicionals de la Unió Esportiva Poblera i el Constància. Plogui ho faci sol, l'acomodativa tribuna es veu poc menys que estibada tantes vegades els correspon dilucidar qualsevol partit oficial. I estam en condicions d'avançar des d´aquestes línies que avui horabaixa a partir de les quatre i mitja no serà una excepció. Partit que dirigirà el col·legiat Sureda Cuenca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris