algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Menorca

La Junta Insular de Menorca té previst organitzar avui divendres l'anual festa del futbol menorquí, que s'aprofita per entregar a jugadores i jugadors, tècnics i clubs més destacats en el transcurs de la temporada en les seves respectives categories. L'acte, que promet ser multitudinari, tindrà com a escenari el restaurant Es Pla de Fornells i hi tenen anunciada la presència el president Territorial, Tony Borras del Barrio, president del Futbol Base i vicepresident federatiu, Manolo Lopez Lacal, com igualment el secretari general, Manolo Bosch. Igualment es confia en l'assistència del responsable d'Esports, Josep Portella i estant pendents de confirmació la directora General d'Esports del Govern Balear, Joana Maria Petrus i el batle des Mercadal, Ramon Orfila.

S'Arracó Molt de temps feia de que no manteníem cap classe de conversació amb el sempre exultant president del S'Arracó, David Marques. Malgrat ocupar l'equip de Regional el lloc de coer a la taula, sense haver aconseguit cap triomf a les sis jornades disputades, en David manté esperança i tones d'il·lusió que l'equip no passarà problemes atès que fins ara s'han enfrontat als equips «gallets» i a partir d'ara ja tot serà més fàcil quant a començar a pujar escalons, que bona falta fa.

Dia de l'Entrenador Tenint per marc el Saló del Casino de Mallorca, el proper dia 10 de novembre se celebrarà la festa anual del Dia de l'Entrenador, festa consistent en una sèrie d'actes a quin més preat, en el transcurs de la Diada que es dedica als entrenadors de futbol. Tenen prevista la seva assistència alts càrrecs de la Federació Nacional i locals.

Comitè de Competició Baltasar Juan, jutge únic de disciplina esportiva, auxiliat pel seu secretari Mateu Estarellas, prengueren les següents decisions: Suspendre per quatre partits Carlos Mesquida (Manacor) per agressió. Dos partits a Rafel Bordoy (P.Calvià), doble amonestació i insults a l'àrbitre. Un partit a Juan Rubio, Juan Sanabria i Agustín Diaz (Platges Calvià), Jose Serrano (Santa Ponça), Tomeu Gelabert (Espanya), Ramon Jiménez (Constància), Francisco Varon (Manacor), per doble amonestació. Miguel Pol (Binissalem), Julián Marcos (Eivissa), acumulació amonestacions. David Ferrer (Platges Calvià), insults àrbitre amb penediment. Suspendre per dos partits Jaume Mut (entrenador del Manacor) per menyspreu a l'àrbitre. Un partit a l'entrenador del Platges de Calvià, Tony Vidal, ofenses a l'àrbitre amb penediment. Suspendre amb quatre partits Cosme Tomas, delegat de l'Espanya, ofenses greus a l'àrbitre. Imposar sanció econòmica al Platges de Calvià per incidents del públic. Fer objecte d'amonestació col·lectiva als jugadors del Constància i Manacor, per conducta incorrecta. Obrir informació partit Santanyí-Ferrioler, suspenent cautelarment el jugador del Santanyi, Bernad Roig. Partit Constància-Manacor, sobre incidents succeïts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris