algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Preselecció 3a

Avui a les 20.30 hores tindrà lloc en el camp de Santa Ponça una confrontació entre el conjunt local de Tercera i un combinat de preseleccionats pel duet Miquel Bestard i Nico López. La relació és: Cladera, Fiol i Reynés (UE Poblera), Llisto i Zamorano (Atlètic Balears), Marquès (Sporting Maonès), Costa (Eivissa), Vallori (Santa Ponça), Mora i Campins (Binissalem), Nebot, Calderón i Mayrata (Constància), Suau i Contreras (Vilafranca), Pozo (P.Calvià) i Alcover (Montuïri).

Ambient campaner Sens cap dubte, el nostre corresponsal i amic de Campos, Marc Lladonet, és un filó de notícies. Ahir ens va comunicar que ja han començat les obres d'implantació de la gespa artificial al camp municipal campaner, la qual cosa ha fet que els equips de l'entitat s'hagin vist obligats a canviar d'escenari per preparar-se. De moment, tant el conjunt de Preferent com el de juvenils i cadets, faran ús de les instal·lacions del Colònia de Sant Jordi. Pel que fa a l'equip estrella de l'entitat, el de Regional Preferent, aquest disputarà els partits oficials els dissabtes horabaixa al camp municipal de Santanyí, tal com succeirà el proper cap de setmana, en què el Campos es convertirà en amfitrió del Pollença. Com que resulta que l'equip de juvenils està acostumat a disputar els seus compromisos oficials en diumenge dematí, es fan gestions perquè pugui emprar les instal·lacions del Vilafranca o de la Colònia de Sant Jordi. En altre ordre de coses, estam en condicions d'avançar que el porter del Campos, Silvestre Garcías, s'ho ha pensat molt bé abans de pujar els escalons de l'altar major de la capella de la Mare de Déu de la Consolació de Monti-Sion de Porreres, amb la seva estimada promesa, Alícia Melià, esdeveniment que se celebrarà el proper dissabte a l'horabaixa.

Fase autonòmica Ja es coneix el nom de la seu on es jugarà la fase autonòmica Sub 17 i Sub 15, així com els rivals que han tocat al Balears. Serà a Madrid, i els rivals seran el Catalunya, el Madrid i el Melilla. Com és tradicional, es disputarà els darrers dies del més de desembre.

Comitè de Competició Entre els acords de la darrera reunió del Comitè Territorial de Competició, destaca el d'obrir expedient extraordinari a Félix Guerrero i a Pere A. Adrover Mulet, vista la denúncia formulada pel Comitè Territorial d'Àrbitres. Es confia que d'aquí a un mes tot quedarà resolt.

Preselecció Sub 17 Partit que es disputarà avui (20.30) a Alcúdia entre el conjunt de Preferent i el preseleccionat Sub 17: Alberto, Oriol i Isern (Platges de Calvià), Calvo, Oliver i Sergio (Cide), Mut, Casadesús i Tundidos (Mallorca), Rodríguez i Omar (Eivissa), Vargas (Sallista), Raúl Gómez (Eivissa) i Manresa (Campos).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris