muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

La sort dóna l'esquena al Platges

Les al·lotes de Llorenç Julià jugaren de tu a tu al Barcelona (0-0)

P.CALVIÀ 0
BARCELONA 0

PLATGES DE CALVIÀ: Inma (3), Susana (2), Arantxa (2), Rosa (2), Loli (3), Marga (3), Mari Paz (3), Ana Belén (2), Mari Carmen (2), Esme (3) i Estefi (2). Sarai (2), per Ana Belén.
FC BARCELONA: Alba (2), Susana (1), Maria (2), Belen (2), Cristina (2), Ana Maria (2), Laia (3), Desiree (2), Adriana (2), Estela (2) i Gemma (2).
Vanessa (2), per Susana; Carolina (1), per Estela i Araceli (-) per Adriana.
ÀRBITRE: Ferrer (-). Molt malament. Mostrà targeta groga a Alba i a Estela i també amonestà el tècnic local Llorenç Julià.

Bona impressió causà el Platges de Calvià davant el totpoderós FC Barcelona i només la mala sort privà les al·lotes de Llorenç Julià del triomf. Costà un poc al Platges fer-se amb les regnes però quan començà a tenir la pilota, el Barça ho passà malament. La qualitat de Marga tornà a marcar diferències, però el Barça demostrà que té en la defensa la seva millor línia. L'àrbitre va estar molt desafortunat i només mostrà targeta groga a Alba quan agafà la pilota amb la mà fora de l'àrea. Loli envià una pilota al pal quan el partit expirava en la que fou la millor jugada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris