nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Comitè de Competició

Baltasar Juan, jutge de disciplina esportiva, auxiliat pel seu secretari Mateu Estarellas, va prendre les següents decisions: imposar un partit de sanció a Víctor Langreo (Eivissa), Samuel Gomila (Alaior), Miquel Llabrés (Binissalem) i Pedro Grimalt (Santanyí) per acumulació d'amonestacions; un partit a Gaspar Oliver (Santanyí), Ismael Miranda (Atlètic Balears) i Mateu Gomila (Montuïri) per doble amonestació; un partit a Tomeu Verger (Montuïri) per joc violent, i a Francisco Sintes (Sporting Maonès) per tocar la pilota amb la mà en una clara jugada de gol; dos partits a Juan Millán, entrenador de l'Sporting Maonès, per menysprear l'àrbitre, i un partit a Sebastià Puig, segon entrenador del Ferrioler, i a Juan Fortunato (Espanya) per doble amonestació. També imposà sanció econòmica a diversos clubs per incidents del públic, considerant que són reincidents.

Constància Un escenari que es podria catalogar de neutral és el que avui horabaixa serà testimoni de l'extraordinari partit que el Constància i el Manacor disputaran damunt la gespa del poliesportiu de sa Pobla. Tot per culpa que el rectangle de joc del Nou Camp d'Inca és poc menys que inservible, perquè s'ha procedit a la ressembra i a altres millores, que no estaran llestes fins a finals d'aquest mes. Un avantatge que el Manacor molt bé podria aprofitar, encara que no és d'esperar que el conjunt de Jaume Bauzà, que segons notícies es presentarà amb l'onze de gala, es deixi sorprendre i claudiqui. El partit, repetim, començarà a les sis d'avui horabaixa, sota la direcció arbitral del col·legiat Martínez Os.

Estadi Balear Reapareix novament a l'Estadi Balear, després de la gesta de diumenge passat a Santa Eulàlia, disposat a evitar el que moltes temporades ha significat una tremenda decepció, l'Atlètic Balears, en pla d'amfitrió del Santa Ponça, el qual, amb Tolo Vich, fa la sensació de tenir controlat totalment el sistema blanc-i-blau. S'ha repetit més d'una vegada i és d'esperar que en la nova orientació tècnica i tàctica, els tres punts es quedin ben agafats en sentit blanc-i-blau. El partit s'iniciarà a les sis de l'horabaixa, sota l'arbitratge del col·legiat Sánchez Vallès.

Primer experiment No va faltar cap dels convocats de Tercera Divisió per efectuar la primera sessió de preparació dirigida per Nico López i Miquel Bestard sobre la gespa artificial del Miquel Pons de Binissalem. Com a «sparring», la formació titular del conjunt local. Una primera part que finalitzà sense que el marcador entràs en funcionament. Ben al contrari que la segona, en què, després d'una gran exhibició, els preseleccionats s'imposaren per quatre a zero. Sens cap dubte, destacaren per damunt de tots dos efectius incrustats a la cobertura: Vallori i Contreras. Abans no comenci la fase estatal, que es rumoreja que podria jugar-se a Reus, es repetiran els partits de preselecció tres vegades més. Serà a sa Pobla, Inca i a l'Estadi Balear.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris