algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Kresic es posa a fer feina «en un projecte il·lusionant»

Mateu Alemany presentà ahir Sergio Kresic com entrenador del Mallorca fins a final de temporada

41320

Kresic fou presentat abans del primer entrenament.

T.M.

Mateu Alemany complí ahir amb el tràmit "com no podia ser d'altra manera" de presentar el nou tècnic del Reial Mallorca. «Sergio Kresic és el nou entrenador del Mallorca pel que resta de temporada», començà dient Mateu Alemany. El president de l'entitat es va desfer en elogis cap al tècnic croat i explicà que, malgrat el poc temps que ha transcorregut des que Krauss fou destituït, «es tracta d'un fitxatge meditat» i ens explicà que el club sempre està assabentat per circumstàncies com les que s'han produït. «Nosaltres hem realitzat una investigació, que no ha fet altra cosa que confirmar-nos, des de molts punts d'Espanya, de molta gent vinculada al futbol, des de molts clubs, tothom destacava la seva seriositat, laboriositat, professionalitat... És un home que fa molta feina tàcticament i consideram que té el perfil ideal per ser l'entrenador del Mallorca, no sols per la situació que tenim ara. Es correspon al perfil que ha cercat sempre el Mallorca en el seus tècnics», explicà Alemany.

Sergio Kresic començà agraint les paraules del president Alemany i assegurà que «espera complir els objectius i desigs, no tan sols del club, sinó també de tota l'afició de Mallorca». El tècnic assegura que espera aportar el seu granet d'arena per fer el Mallorca una mica més gran. «Hem vingut a un club gran, que creix... És un club en el qual pensam que podem afegir el nostre granet d'arena perquè sigui encara més important. Promeses? Senzillesa, plena dedicació, feina», afirmà. Respecte de les seves primeres sensacions, Kresic es mostrà optimista. «Jo som dels qui sempre vol pensar en positiu. Seguesc el futbol des de fa molts d'anys i, veient el que ha fet aquest equip en els darrers anys, em vull quedar amb les possibilitats d'aquest conjunt. Aquest equip pot atracar-se o superar aquest nivell. Aquest és el nostre desig. Del passat més recent, m'estim més no comentar res... Cercarem una fórmula per millorar i en un temps rècord. Diumenge hem de donar una altra imatge, millorar el dia de l'Arsenal i continuar millorant. No hi ha varetes màgiques. Just hi ha feina», explicà.

Respecte de com volia l'equip, Kresic fou clar. «Volem un equip fort, segur, amb confiança en si mateix, amb una gran feina defensiva, amb molt treball al centre del camp i perillós a dalt», digué. Sergio Kresic anuncià que abans que finalitzàs la temporada passada havia decidit, juntament amb els seus col·laboradors, passar un any sabàtic a no ser que arribàs una oferta molt atractiva. El Rayo no el va fer abandonar Marbella "el seu lloc de residència", però la possibilitat d'entrenar el Mallorca sí que l'ha fet canviar de parer. «Vàrem decidir que si no arribava una oferta atractiva, que ens il·lusionàs, no entrenaríem. El mes de juny les ofertes que vàrem tenir no foren il·lusionants des del nostre punt de vista. Ara, hem decidit acceptar l'oferta del Mallorca», manifestà.

Respecte dels objectius del mallorca per aquesta temporada, Kresic explicà que el més important era, en primer lloc, sortir de l'actual situació, i posteriorment col·locar-se el més a dalt possible. «Una de les bases de qualsevol feina és començar amb humilitat. Si no tenim humilitat, i falta paciència, i no demostram una voluntat tremenda, anam per mal camí... Hem de ser conscients que en aquests moment som a la coa, en zona de descens, i que el primer és sortir d'aquesta situació i després arribar el més enfora possible. No som partidari de crear falses expectatives. El més important és el pròxim partit davant el Rayo», digué. Quan se l'interrogà sobre les seves semblances amb Héctor Cúper, el tècnic croat lloà la trajectòria de l'argentí, però recordà que ell és Sergio Kresic. «Cúper va fer una feina impressionant aquí. Va situar el Mallorca en uns nivells mai somiats abans i ara és allà on és. El respect moltíssim... però jo som Sergio Kresic», afirmà el nou tècnic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris