muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Krauss se'n va marcant el seu estil: «Tenc un altre nivell»

El despatxat entrenador alemany comprèn la seva destitució

Bernd Krauss va triar el millor de la seva collita per acomiadar-se del Reial Mallorca, i no va deixar escapar la darrera vegada que li farien cas per mostrar la seva supèrbia i prepotència, amb la frase lapidària «tenc un altre nivell que alguns d'aquí», que tancà el breu acte d'acomiadament del fins ara entrenador del Reial Mallorca. La intervenció de Krauss davant el mitjans de comunicació va durar menys de 5 minuts, ja que s'aixecà de la cadira i partí quan se li va demanar si se sentia dolgut.

El tècnic alemany va iniciar el seu monòleg, estructurat en tres parts, mostrant comprensió per la seva destitució, fruit d'una pèssima sèrie de resultats i joc, que tenen el Mallorca de la Champions ocupant llocs de descens a la Lliga espanyola: «Com sempre, en el futbol existeixen ratxes bones i dolentes i les coses per als entrenadors són molt clares, els resultats són el més important, i als darrers partits han estat dolents; per tant és normal que el club reaccioni i canviï l'entrenador».

La segona part del monòleg de Krauss el va dedicar a contradir en certa manera el que acabava de dir, ja que volgué justificar el seu treball, i que si l'haguessin deixat, l'equip hauria anat cap amunt: «No tenc res a retreure'm, perquè hem tengut un gran repte en iniciar la pretemporada, que era la Champions, i allà som. El calendari és molt complicat per a aquest equip, i estic segur que al novembre, amb partits de diumenge a diumenge, l'equip estarà amb més frescor i hi haurà uns altres resultats». Per finalitzar la seva intervenció, Krauss va mostrar agraïment als qui havien treballat amb ell durant aquests quatre mesos: «Moltes gràcies al club i al president Mateu Alemany, i a Pep Bonet, i als jugadors, i a tots els treballadors del club (cità els dos de premsa, Joan Frontera i Toni Traveria) que m'han ajudat».

Finalitzada la seva intervenció sense interrupcions, arribava el torn de les preguntes, però no en deixà passar més que una. A la segona, a la qual se li demanà si estava dolgut o molest amb algú (la premsa), respongué amb els aires de superiotat característics seus que l´han caracteritzat en les darreres setmanes diguent que «jo estic a un altre nivell d'alguns d'aquí, i no responc», i s'aixecà i se n'anà, deixant els periodistes amb la certesa que, un pic més, ni sabia què li havien demanat, un fidel reflex del que li ha passat des que va arribar ara ja fa quatre mesos. Amb un «adiós» va acomiadar-se Krauss dels seus enemics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris