muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Magí Mir: «Ara es confia més en el planter»

L'actual jugador del Sangonera, al grup murcià de Tercera, emigrà ja fa deu anys

Magí Mir era un jove prometedor del planter mallorquinista. L'any 1991, amb només 21 anys, el club va voler que quedàs, però ell, ateses les poques oportunitats de què disposaria, va decidir partir cap a la Península. Ara, amb 31, juga al Sangonera, del grup XIII (Múrcia) de Tercera Divisió, que té l'honor de ser l'equip menys golejat d'Espanya fins ara, ja que no ha encaixat cap gol.

"Com recordau la vostra sortida del Mallorca? 
"Partir del Mallorca ha estat, sense cap dubte, el pitjor moment de la meva carrera professional. Sortir de l'Illa va ser també molt dur en l'àmbit personal. Després ja he passat millors moments, sobretot a l'Albacete, amb el qual vaig estar a Primera Divisió.

"Per què partíreu? 
"El club volia que quedàs, però jo volia ser futbolista i havia de cercar oportunitats. No me'n penedesc en absolut. Pareix que ara és molt més fàcil arribar al primer equip, es confia molt més en la gent del planter. De la meva promoció, només hi han acabat arribant Vidal, Marcos, Del Campo, «Chichi» Soler i jo.

"I no heu volgut mai tornar a Mallorca? 
"De fet, hi vaig tornar durant sis mesos. L'any 98 em vaig barallar amb l'entrenador del Múrcia i Nico López em donà una oportunitat al Sóller, però no va ser una bona experiència, perquè em vaig trobar amb un ambient molt més aficionat que a Múrcia. Aquí em puc guanyar la vida com a futbolista, està tot molt més professionalitzat. Ja havia pensat de retirar-me, però el Sangonera em va convèncer per continuar.

"Què fareu quan us retireu? 
"Sé que algun dia tornaré, perquè hi tenc la família i negocis, però ara he establert la meva vida a Múrcia. Tenc un nin de quatre anys, la meva dona és d'aquí i som professor de futbol de categories base. En tot cas, jugaré aviat a Mallorca perquè si arribam a la promoció ens enfrontarem amb algun equip balear.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris