algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Una jornada intensa i de molts nervis

De l'«On punyetes és Krauss?» a la primera sessió preparatòria dirigida per Damià Amer

La jornada fou intensa a l'estadi de Son Moix: començà ben dematí "podríem dir que dimarts a la nit" i finalitzà ben entrada la nit. De bon matí, Mateu Alemany arribà a l'estadi, on poc després acudí el propietari del club, Antonio Asensio Mosbah, acompanyat per César Rincón. La presència de periodistes, a mesura que avançava el cronòmetre cap al migdia, començà a ser massiva. S'esperava la confirmació oficial de la destitució de Krauss, anunciada per tots, però confirmada per ningú de manera oficial.

El tècnic del Reial Mallorca, tard o d'hora, havia d'aparèixer a l'estadi per, com a mínim, assabentar-se de la seva destitució de boca del president, Mateu Alemany. Però mentre els periodistes esperàvem vora l'ascensor d'accés a la planta noble, els nervis al despatx presidencial anaven en augment. S'havia pres la decisió de destituir Krauss, la premsa ja ho havia anunciat, però el tècnic alemany encara no ho sabia. No hi havia manera de contactar amb l'entrenador i el matí avançava. Moltíssimes ofertes, unes d'arribades per fax i altres via telèfon, parlaven de les bonances de tècnics de tot tipus. L'intermediari Miguel Santos insistia a col·locar Javier Clemente, però Alemany i Bonet tenien decidit que Kresic era l'escollit. Passaven els minuts, les hores i, a la fi, contactaren amb Bernd Krauss, que arribà a Son Moix a les 14.07 hores. Aparcà el cotxe a l'aparcament reservat als VIP que visiten l'estadi "en un nou intent d'evitar la premsa", però arribà amb el somriure al rostre.

Poc més d'una hora després, també amb el semblant satisfet, abandonava el club. Aleshores, ja sabia que no continuaria al Reial Mallorca. La feina continuava a Son Moix i, ràpidament, s'iniciaren els contactes per contractar un nou tècnic. Sergio Kresic era la primera opció. Amb tot això, a mitjan matí, sorgí la possibilitat, que tenia el vistiplau del FC Barcelona, de contractar Llorenç Serra Ferrer. La cúpula mallorquinista, que com se sap manté una freda relació amb el pobler, desestimà ràpidament aquesta opció, malgrat que té el suport de la propietat.

Marcos Alonso i Lillo foren també desestimats abans que Mateu Alemany es dirigís cap a la ciutat esportiva de Son Bibiloni, on s'havia anunciat l'esperada roda de premsa. Després, anuncià a la plantilla la destitució de Krauss i contemplà, telèfon en mà, la sessió preparatòria dirigida per Damià Amer. Just restava concretar el fitxatge de Kresic, l'escollit. La jornada havia estat dura, però el problema Krauss ja havia desaparegut.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris