algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Diada Lasaliana

Aprofitant la festivitat que avui se celebra a tot l'Estat, la Societat esportiva La Salle durà a terme la tradicional Diada, consistent en la concentració de la família lasaliana al Santuari de Nostra Senyora de Lluc. Acte principal, l'ofrena floral a la «moreneta» en el transcurs d'un acte eucarístic i, posteriorment, acampada multitudinària culminada amb la degustació d'una saborosa paella que s'obsequiarà a tots els assistents i que, com ja és habitual, hi acudeixen mig mil·lenar d'esportistes i familiars. Agraïm la convidada.

Binissalem Mal panorama se li presenta al tècnic del Binissalem, Miquel Bestard, de cara a les dues actuacions quasi consecutives que avui divendres i passat demà diumenge haurà de disputar el seu equip a Magaluf i en propi ambient contra el Platges de Calvià i el Santanyí, respectivament. A les baixes ja conegudes per lesió dels efectius Vasco, Company i Salas, s'hi ha d'afegir la de Jaume Ramis, el qual, en la sessió d'entrenament de dimecres passat, es lesionà greument en xocar de forma involuntària amb el travesser de la porteria, que va dur com a conseqüència el seu trasllat urgent a la Policlínica Miramar, on li practicaren bastants punts de sutura. Malgrat tal contratemps, el sempre il·lusionat entrenador confia que els 16 efectius que estaran a la seva disposició siguin capaços de realitzar una actuació convincent.

Convocatòria César Collado Angulo, el qual milita a les files del Reial Mallorca en categoria sub-16, ha estat convocat pel seleccionador nacional amb el fi d'efectuar unes sessions d'entrenament els dies 15, 16 i 17 de l'actual.

Col·legi arbitral Malgrat l'excés de nerviosisme motivat per la insistència d'uns quants col·legiats, quant a denunciar tot el que es mou en l'interior del col·legi arbitral, ahir a la nit va tenir lloc en el saló d'actes del Col·legi, una festa de companyonia i amistat en la qual els col·legiats darrerament ascendits a Segona B i Tercera convidaren a tots els seus companys a un bufet molt ben condimentat que va servir per aglutinar la companyonia que, malgrat alguns «interessats», existeix en l'actualitat.

Manacor Jaume Mut, un dels tècnics més espavilats del Col·legi d'Entrenadors, és conscient que en l'actual competició no existeix enemic fàcil, ja que quan menys un s'ho espera, destrossa totalment el pronòstic que abans d'un partit s'havia perfilat. Talment passa avui horabaixa amb el compromís que el Manacor jugarà a l'Arenal, i res no diguem de l'extraordinari «derbi» que diumenge es viurà a Na Capellera amb el Vilafranca. A més, el dissimulat moment eufòric és major en tenir en perfectes condicions, tret de David Campos, tota la plantilla.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris