algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

La FEF obre expedient al València

El club presentà al·legacions després que el Novelda impugnà el matx

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol decidí ahir obrir un expedient disciplinari al València per suposada alineació indeguda en el partit de la Copa del Rei que l'enfrontà al Novelda i que acabà guanyant per 0-1. El club de Mestalla, una vegada coneguda la mesura, presentà al·legacions davant el Comitè de Competició. El president del Novelda, Juan Francisco Sánchez, havia dit després del partit que el seu club «recorrerà a la Federació Espanyola de Futbol» perquè el València va jugar l'últim minut de partit amb quatre estrangers en entrar en el camp el romanès Serban per Vicente en el 91.

En aquell moment, el conjunt que dirigeix Rafa Benítez ja tenia en el terreny de joc Aimar i Ayala (argentins) i el iugoslau Djukic, per la qual cosa va incórrer en alineació indeguda. El president del Novelda, en assabentar-se de la notícia, va comentar que «es recorrerà com ho faria qualsevol equip». Malgrat això, Sánchez digué que no està «celebrant» aquesta situació i afegí que no es vol «ficar en una guerra legal ni amb la federació ni amb el València», si bé assegurà que el club alacantí anirà «fins al final».

El Novelda va enviar al Comitè de Competició, primer òrgan de decisió de la federació, tan sols un escrit de l'article 104 del reglament. «Crec que no fa falta recordar a la Federació els precedents existents, els té molt clars, i és per això pel que consider que no hi ha d'haver problemes».

Per la seva banda, el conseller delegat del València, Manuel Llorente, presentà les al·legacions perquè ahir es trobava a Madrid per anar a una reunió de la Lliga de Futbol Professional. Llorente es troba acompanyat per Francisco Real, cap de les relacions externes del club, i vol transmetre a la Federació la versió del València. Des de Mestalla s'entén que no hi hagué mala intenció de Benítez i que no intentà aprofitar-se d'aquesta circumstància ja que «només foren dos minuts».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris