algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

David Muntaner: «No m'agrada el circuit, però esper fer-ho bé»

El ciclista mallorquí disputa el Mundial Contra Rellotge junior

El ciclista mallorquí David Muntaner es troba amb la resta de l'equip espanyol de ciclisme al Mundial de Portugal, que va donar inici ahir, i en el qual intentarà repetir, a escala mundial, l'èxit assolit recentment al Campionat d'Espanya de Contra Rellotge, on es va proclamar campió. No obstant això, el cert és que les previsions no són gens optimistes, ja que el traçat del recorregut no ha agradat gens ni mica Muntaner. Tampoc no ha agradat a molts altres ciclistes.

David Muntaner va néixer a Palma el 12 de juliol de 1983, i la seva trajectòria és seguida amb lupa des de fa temps, a causa dels seus èxits. El de Portugal és el seu segon Mundial, i enguany s'ha fet amb el Campionat d'Espanya de contra rellotge.

Muntaner va declarar que «no m'ha agradat gens el recorregut. No s'adapta en absolut a les meves qualitats, perquè jo som un corredor de força al qual li agrada moure grans desenvolupaments». El corredor mallorquí continuà amb la seva explicació, i indicà que «no és un traçat gens usual per un circuit contra rellotge, i per aquest motiu em trob un poc decebut i el meu estat d'ànim no és el millor. No obstant això, esper tenir el meu dia i fer-ho bé».

Si bé el mallorquí no es troba entre els grans favorits en la seva prova, el cas contrari el protagonitzen Iñaki Lejarreta, que surt com a favorit a la contra rellotge juvenil, i Joane Somarriba, també màxima aspirant a la medalla d'or a la contra rellotge elit. Somarriba indicà que «el fet d'haver guanyat les dues cronos del Tour no significa res», llevant-se pressió de damunt, mentre que Lejarreta, de 18 anys, va declarar que «crec que seré amb els millors, si no no hauria vingut».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris