muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El Grupo Zeta vol que Serra Ferrer entreni el Mallorca

El tècnic de sa Pobla és la primera opció si, finalment, Bernd Krauss és destituït

41388

El FC Barcelona facilitaria la partida de Llorenç Serra Ferrer al Reial Mallorca.

Mateu Alemany ha donat un marge de confiança a Bernd Krauss, però la seva destitució serà un fet si el Reial Mallorca perd dissabte a Sevilla. El Grupo Zeta, màxim accionista del Reial Mallorca, vol Llorenç Serra Ferrer. La propietat considera que Serra Ferrer seria l'entrenador ideal per a un equip de qualitat, que conviu ara amb la mediocritat. Carlos Rincón, alt executiu del Grupo Zeta, ja intentà temps enrere fermar la contractació de Serra Ferrer, però aleshores el tècnic de sa Pobla rebutjà l'oferta mallorquinista. Serra Ferrer reconegué a les càmeres de Telenova l'existència de l'oferta del Reial Mallorca i sempre ha manifestat que no descarta tornar al club que el va veure créixer com a tècnic en un futur.

TV3, en el seu programa Gol a Gol, llançà diumenge a la nit la notícia de l'interès del Reial Mallorca per aconseguir els serveis de Serra Ferrer. La principal dificultat a l'hora de contractar el tècnic de sa Pobla és el contracte de llarga durada que té amb el FC Barcelona, a més de les importants quantitats econòmiques que cobra. En tot cas, el conjunt blaugrana no posarà cap dificultat perquè Serra fitxi pel Mallorca i, fins i tot, tal com va fer en el cas de Miquel Àngel Nadal, podria col·laborar amb doblers perquè l'entrenador de sa Pobla torni a Mallorca. Així mateix, el FC Barcelona estaria disposat a realitzar una espècie de cessió de Serra Ferrer al Mallorca, per garantir així que si el tècnic no té sort a l'Illa, pugui tornar a la ciutat comtal i acabar de complir el temps de contracte que li queda.

Serra Ferrer estaria encantat d'abandonar els despatxos i retornar a les banquetes, malgrat que no està disposat, com és normal, a perdre una quantitat important de doblers. D'aquesta manera, el principal obstacle per a la contractació de Serra Ferrer són, ara mateix, els responsables directes del Reial Mallorca. Mateu Alemany i Pep Bonet, que gestionen de manera pràcticament total la parcel·la esportiva del club, consideren que Serra Ferrer no és el tècnic idoni per al Mallorca. A més, i malgrat que Mateu Alemany sempre ha manifestat que manté una bona relació amb Serra Ferrer, la realitat és que ambdós viuen una freda cordialitat. Les relacions entre Serra Ferrer i Pep Bonet són encara molt pitjors i és, ara com ara, impensable que ambdós mallorquinistes puguin conviure.

Així mateix, s'ha de considerar que, com és normal, Serra Ferrer voldria tot el poder esportiu. És a dir, decidir sobre fitxatges, renovacions... El rol de Pep Bonet quedaria així reduït, pràcticament, al futbol base, mentre que les intervencions de Mateu Alemany en la política esportiva del club quedarien restringides a les qüestions econòmiques. En qualsevol cas, el que és cert i segur és que la propietat del Grupo Zeta té molt clar que Serra Ferrer és la persona adequada per dirigir el Reial Mallorca si, finalment, Bernd Krauss és destituït. En tot cas, de moment, l'expedició del Reial Mallorca, encapçalada pel president Mateu Alemany i per Bernd Krauss i amb l'absència de molts de titulars, viatja avui cap a terres peninsulars, on demà s'enfrontarà amb el Diter Zafra en partit corresponent a la Copa del Rei.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris