nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Els copropietaris del Sitjar declaren la guerra a «la SAE»

L'Assemblea mostra el seu rebuig a Mateu Alemany

Miquel Contestí es mostrà partidari del diàleg, però l'Assemblea de copropietaris del Lluís Sitjar mostrà una altra posició majoritària: no cedir a les pretensions de Mateu Alemany. La reunió va anar in crescendo, i després del soporífer repàs de l'Acta de la darrera Assemblea, Miquel Contestí, el president dels copropietaris, va explicar quin era l'estat de «la situació». I la situació és que el Mallorca exposà les seves condicions, passi vitalici a canvi del títol de copropietat. Alguns (57) vengueren, però la gran majoria no.

Contestí afirmà que sempre «és partidari de dialogar i mirar d'aconseguir una oferta millor». Així, intentarà negociar avui amb Mateu Alemany, amb la SAE (aquest és el nom que rep el Mallorca en aquesta Assemblea), altres condicions que siguin més beneficioses per als vells romàntics mallorquinistes. El termini es perllongà fins al 31 de desembre, però serà abans, entre l'1 i el 15, quan es convocarà l'Assemblea per informar del resultat definitiu de les negociacions Alemany-Contestí.

Però finalitzà el parlament Contestí, i xerraren els copropietaris. I deixaren clar que no cediran davant «un empleat d'Asensio i d'una SAE». El més expressiu va ser l'exdirectiu mallorquinista José María Lafuente: «Jo no venc perquè no m'ofereixen res, perquè el dret a veure el Mallorca el tenc des de fa 50 anys. Els que han venut, el que han fet és regalar-ho. I jo no vull regalar-ho. I he posat una demanda a la SAE». L'ovació per Lafuente fou d'escàndol.

Amb intervencions desconfiant d'Alemany i d'altres que no volen vendre per raons romàntiques, es tancà una Assemblea que deixà una cosa clara: Alemany haurà de fer una bona oferta per evitar una guerra que, avui dia, està més que oberta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris