algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Alemany: «Ni s'ha plantejat la destitució de Krauss»

Mateu Alemany assegura que no té constància que la plantilla no doni suport al tècnic

34036

Alemany té clar que la plantilla té capacitat per fer un bon partit on sigui.

Mateu Alemany manté la confiança en Bernd Krauss, malgrat que si no fos així, tampoc no ho podria dir. En tot cas, ratificar l'entrenador és sempre la passa prèvia a la destitució. Sigui com sigui, Krauss serà a la banqueta mallorquinista diumenge davant el Saragossa. Ara bé, si els aragonesos puntuen a Son Moix... La crisi, avui per avui, és ja una evidència indiscutible.

"Aquest Mallorca no funciona...
"És cert que el Reial Mallorca no està funcionant els dos o tres darrers partits. És evident. A la Lliga no estam donant el nostre nivell... La plantilla i el tècnic han de fer feina.

"Destituirà Bernd Krauss? Manté la confiança en l'entrenador?
"Sí, sí. Per què no? Els resultats esportius es corresponen a una feina de moltíssima gent i dins aquest treball hi ha una quota de responsabilitat que correspon a l'entrenador, com n'hi ha d'altres que pertanyen als jugadors, al propi club i, evidentment, al president, que és el més responsable de tots. No s'ha de centrar l'actual situació en una persona. És evident que aquest equip té possibilitats de fer-ho molt millor, i entre tots ho hem d'aconseguir. Això ho hem de fer entre tots fent feina. Hem d'aprendre de les errades i davant el Barcelona n'hi va haver moltes. Hem de rectificar de forma urgent, perquè no ens podem permetre més travelades com les que hem tingut darrerament.

"La confiança és important, però més ho són els resultats.
"Els resultats, en el món del futbol, sempre són el més important. Són els que marquen el destí d'una plantilla, d'un entrenador, d'un club. Nosaltres hem de fer el necessari perquè els resultats siguin els adequats al pressupost i a la plantilla que tenim. Qualsevol mesura que s'hagi de prendre, es prendrà. Ara bé, en aquests moments, li puc dir que ni s'ha plantejat la possibilitat de destituir l'entrenador. Hi ha una obsessió de tots els mitjans de parlar del tècnic. Són les normes del futbol, quan es perden partits es mira cap a l'entrenador. En tot cas, internament, ni ens hem plantejat la destitució de Krauss.

"Entenc que hi ha jugadors que no responen com vostè esperava.
"Evidentment, el rendiment de la plantilla en general no és adequat al cost, a la inversió, al pressupost i a la qualitat que té i això és una obvietat... Hi ha circumstàncies importants que s'han de considerar. No podem comptar amb tota la plantilla. La Champions també ens passa factura, com fa amb altres equips amb un enorme potencial, com és el Madrid... Totes aquestes circumstàncies s'han de considerar per avaluar-ne el rendiment. En tot cas, a pesar de totes aquestes circumstàncies, aquest equip ha de donar molt més del que ens ofereix fins ara. Com ho hem d'aconseguir? Rectificant errades, analitzant i, especialment, fent molt feina per reconduir aquest tema.

"Bernd Krauss s'escuda permanentment en la duresa que suposa jugar dues competicions per justificar el rendiment del Mallorca a la Lliga. Creu vostè que Bernd Krauss està encara capacitat per afrontar Lliga i Champions amb dignitat?
"La plantilla, vull dir jugadors i tècnics, té nivell suficient per tirar les dues competicions endavant. Evidentment, no és el mateix jugar de diumenge en diumenge, com feren la temporada passada, que jugar amb aquest calendari...

"No són excuses? 
"És una realitat objectiva. Explica, en part, el rendiment que nosaltres estam tenint. Però hi ha una altra part que hem de rectificar... No podem lluitar contra les sancions, lesions, cansament psicològic... Ho hem de saber, però no s'hi pot fer res. Si tenim un rendiment normal, malgrat tots els condicionants, tindrem un lloc a la classificació que no és el que ocupam ara. L'únic que no té culpa són els nostres aficionats...

"Encara durant la pretemporada, i després de fitxar Etoo, era precisament Krauss qui deia que comptava amb una plantilla suficient. Després encara arribaren Paunovic i Cristian Díaz, però ara...
"Aquesta plantilla és suficient per afrontar les dues competicions. N'estic convençut. Per guanyar-les, segur que no, però per afrontar-les amb garanties de lluitar per fer una bona competició estic segur que sí. Tots som conscients que el Mallorca ha fet un esforç econòmic i d'inversió molt important. Darrere aquest esforç hi ha la voluntat de suplir les mancances que tindrem pel cansament, les lesions o les sancions. Això és la filosofia. Que el rendiment no s'adequa al que esperàvem? És un fet objectiu. No és un problema d'un, sinó de tots.

"Té vostè constància que la plantilla dóna suport a Krauss, està amb el tècnic, creu en ell? 
"No tenc constància d'altra cosa. No crec que vagin per aquí els tirs. La plantilla del Mallorca està formada per bons professionals, que tenen molt clar quina és la seva funció. No crec que sigui un problema de relació entre la plantilla i els entrenadors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris