nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Arenal

L'Ajuntament de Llucmajor i la UE Arenal, juntament amb els editors d'una nova publicació esportiva, tenen previst realitzar l'acte de presentació d'aquesta dilluns en el poliesportiu municipal de Son Verí. S'hi aparaulada l'assistència de la primera autoritat de la ciutat, Lluc Tomàs.

Copa Reial Federació Els partits d'anada de la Copa Reial Federació de Futbol (fase autonòmica) transcorregueren sense gens d'expectació. A na Capellera, una vegada haver descomptat les despeses arbitrals "vint-i-sis mil sis-centes cada equip" han quedat uns beneficis de deu mil pessetes, insuficients per sufragar les targetes i l'organització. Cosa que indueix a haver de donar tota la raó del món als directius que ens confessaren que la competició la juguen perquè no queda altre remei, ja que resulta antieconòmica i, per sobre de qualsevol altre cosa, gens interessant. En una paraula, que no interessa gairebé ningú. El proper dia 25 d'octubre se'n disputaran els partits de tornada, que suposam que transcorreran igualment sense cap tipus d'interès. Filant al més fi possible, segons ens va manifestar el tècnic del Manacor, Jaume Mut, per a l'únic que serveix la competició és per fer rodar molts d'efectius que al llarg de la competició no disposen de cap ocasió. Pel que fa al zero a quatre que l'equip manacorí va rebre davant el Ferrioler, tal circumstància poc va afectar el tècnic del Manacor, atès que només es varen alinear tres titulars de l'equip habitual, per donar repòs a la resta d'efectius de cara al partit que diumenge hauran de disputar contra l'Atlètic Balears. Afortunadament per ell, té tota la plantilla en perfectes condicions.

Sant Jordi Malgrat que els resultats de la jornada passada "victòria dels juvenils contra el Peguera i derrota dels amateurs a la Vileta", l'ambient és encara exultant. La prova, que ahir a la nit, les quatre plantilles que patrocina l'entitat presidida per Xavi Benítez, foren obsequiades amb un sopar de companyonia, única manera de mantenir calor ambiental entre tots els efectius i tècnics responsables. L'imminent cap de setmana, el programa dels diversos equips del Sant Jordi serà el següent: dissabte dia 6, en Es Revolt de Montuïri (15.30) Es Pla contra Sant Jordi, en categoria cadet de Tercera Regional; diumenge dia 7, a partir de les 11.00 hores, a les instal·lacions de la barriada, interessant partit de Segona Regional contra el Bunyola, mentre que a les quatre i mitja de l'horabaixa, el conjunt juvenil de Segona Regional haurà de desplaçar-se al Camp Redó.

Sa Lleona, comunicada Després d'arribar a un total acord en l'acte de conciliació corresponent, la companyia telefònica novament connectà els telèfons de les instal·lacions. Circumstància que facilità que en conversacions mantingudes entre els directius del Santanyí i S'Horta s'arribàs a culminar la cessió del migcampista Miquel Vidal, que des d'ara ja estarà a les ordres de Toni Creus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris