nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Els jugadors del Mallorca cerquen la unitat

Els vermellencs parlaren més d'una hora per trobar solucions a la crisi de joc i resultats a la Lliga

41452

Els jugadors volen iniciar un camí diferent del traçat fins ara.

El Mallorca està tocat, i els seus jugadors han apel·lat a la unitat del grup per invertir una dinàmica perdedora que, en cas de perdurar, pot conduir al patiment per evitar el descens. Els jugadors vermellencs tornaren ahir dematí als entrenaments, i ho varen fer després d'estar més d'una hora tancats al vestidor, examinant al detall i explicant-se les veritats els uns als altres. Sempre s'ha destacat que allò millor del Mallorca és el gran grup de jugadors que el formen, i ahir els pesos pesants agafaren el grup i posaren les coses clares. Com a novetat, s'ha d'indicar que Bernd Krauss, que sempre s'havia mostrat intractable "«només parl jo, i ningú més»", en aquesta ocasió va haver de claudicar, i cedir el testimoni als jugadors.

Un dels capitans mallorquinistes, Xabier Olaizola, va reconèixer que «hem estat reunits, i no ha parlat només l'entrenador, no ha estat un monòleg, sinó que hem dialogat tots, i entre tots hem vist com està la situació, quins errors cometem i què hem de corregir. Si una cosa té aquest vestidor és que està unit, i en aquests moments dolents com el d'ara, ho està encara més». Miquel Àngel Nadal, un dels jugadors amb més pes dins l'equip, va redundar en allò afirmat per Olaizola, i afegí que «qualsevol comunicació en el vestidor és per millorar, com qualsevol reunió en qualsevol feina. L'entrenador està fastiguejat pel resultat i per la situació, com tots nosaltres».

Amb el Mallorca situat a la zona de descens a Segona, es repeteix la història de la temporada passada. Però no és igual. L'entrenador és diferent, i l'equip està immers "i amb bona nota" en la lluita per accedir a la segona fase de la Lliga de Campions: «L'equip no arriba prou fresc a les dues competicions. La Champions ens està passant factura, i no tan sols físicament. Quan mentalment estas bé, es trasllada a les cames i ets capaç de respondre, però si no... ens costa molt crear ofensivament. La solució? Que cadascú pensi a casa seva què ha de millorar, i estar tots molt units, perquè quan van bé les coses no necessitam cap toquet a l'esquena, és ara», apunta Olaizola.

Nadal, per la seva banda, veu «normal que la Champions ens passi factura», però «no ho podem posar com a excusa, perquè si no no hi participaríem. Allò que hem de fer és fer la feina ben feta, sense nervis ni precipitacions. Hem de tenir fe, frescor mental i concentració. Som un equip modest, i per sortir de la modèstia hi hem de posar tots els sentits. El Mallorca necessita jugar al 100%, i si ho fa al 90% ens pot guanyar qualsevol equip». Tant el lateral basc com el central manacorí coincideixen que l'equip reuneix prou qualitat i caràcter per tirar endavant la nau mallorquinista, i consideren que el proper compromís del seu equip, demà al Camp Nou davant el Barcelona, és un bon moment per enlairar-se a la Lliga i repetir, d'aquesta manera, allò succeït fa dues temporades, quan Fernando Vázquez acudí amb la corda al coll a Barcelona i en tornà com a triomfador.

Krauss esbronca Albert Luque més de 15 minuts  
Després de la llarga sessió dins el vestidor mallorquinista, amb diàleg entre jugadors i intervencions del tècnic, Albert Luque va rebre una ració extra de «teràpia», ja que Bernd Krauss i el davanter mallorquinista tingueren una conversa d'un quart d'hora. El tècnic alemany el va esbroncar amb moviments expressius, si bé el català tampoc no va quedar mut, i hi va dir la seva i es produí una conversació que es perllongà més temps de l'esperat, mentre els seus companys s'exercitaven just devora els dos protagonistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris