algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Guerrero i Adrover demanen a Borràs la destitució de Domènech

Asseguren que el president dels àrbitres s'ha atribuït facultats que no li corresponen

La guerra entre un grup d'àrbitres i el president del Comitè, Josep Domènech Riera, continua oberta, sense treva. El fet que Borràs del Barrio, en contra del parer de Domènech, decidís admetre la col·legiació de Guerrero Maria i d'Adrover Mulet provoca que les batalles internes agafin força. Ahir, Guerrero i Adrover presentaren a la Federació Balear un escrit sol·licitant la destitució de Domènech Riera com a president del Comitè Territorial Balear d'Àrbitres de Futbol «per atorgar-se facultats que no són de la seva competència, i perjudicar així greument els afectats en l'àmbit esportiu i econòmic, com també anímic».

Ambdós col·legiats consideren que Domènech Riera els ha volgut perjudicar i que Borràs hauria de substituir l'actual president. De fet, la junta directiva del Comitè d'Àrbitres decidí presentar la seva dimissió si Borràs, tal com ha succeït, tirava enrere la no-col·legiació de Guerrero i d'Adrover. En qualsevol cas, Domènech ja ha manifestat que no dimitirà i que, per tant, continuarà al capdavant del Comitè.

D'altra banda, el malestar va en augment entre alguns col·legiats, especialment des que Bartomeu Munar Gelabert, que té el suport majoritari dels àrbitres, hagi deixat entreveure en una carta oberta el seu disgust amb Domènech. Munar Gelabert, com se sap, fou l'àrbitre més votat entre els membres del comitè a l'hora de triar assembleistes, molt per sobre de la mateixa filla de Domènech.

Així mateix, ahir es va conèixer que Domènech Riera presentarà avui un expedient sancionador a la Federació Balear, que afectarà, entre altres, Guerrero Maria i Adrover Mulet. Domènech pretén d'aquesta manera que, com a mínim, els dos àrbitres siguin sancionats per la Federació Balear.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris