nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
20°

Lupiáñez superà a tots a Capdepera

Melina Sagrera deixà enrere molts dels participants masculins

El veterà Toni Lupiáñez demostrà en la XII Mitja Marató del Carme, celebrada a Capdepera, organitzada pel Servei Municipal d'Esports i el Grup d'Atletes Gabellins, que no ha perdut força i superà amb claredat atletes molt més joves. El vencedor registrà un temps de 1.12.54 hores per recórrer els 21.097 metres, sortint del camp d'esports Es Figueral, i passant per diversos camins veïnals i carrers del nucli urbà. Un recorregut dur i selectiu que no possibilita aconseguir bones marques.

Segon, a 44 segons de Toni Lupiáñez, entrà Carles Martínez, el primer sènior, superant Vicenç Ogazón (1.16.41), Juan Luis Rodríguez (1.18.57), Juan Zarate (1.19.19), Felip Caldentey (1.19.32), Pep Toni Fornés (1.19.34) i Cirilo Jiménez (1.19.38). Només aquests vuit participants baixaren de la barrera d'una hora i vint minuts.

Deu atletes acabaren la mitja marató amb un temps inferior a una hora i vint-i-cinc minuts: Xisco Gomáriz, Francesc Algaba, Mario González, Juan José Alavern, Tomeu Riera, Tomeu Horrach, Jordi Bardají, Pere Comas, Óscar Viñuela i Joan Santandreu.

Carles Martínez s'imposà en la categoria sènior per davant de Vicenç Ogazón i Juan Luis Rodríguez. En la categoria veterans de més de 40 anys guanyà Toni Lupiáñez, entrant a continuació Cirilo Jiménez i Xisco Gomáriz. En la categoria de més de 50 anys, victòria d'Alfonso Quijano, seguit de Pere Campaner i Roberto Cledón.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris