cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
22°

Krauss vol conservar la columna vertebral

El tècnic alemany creu que la plantilla està compensada i pretén que continuïn els pilars de l'equip

34140

Etoo ha estat el millor fitxatge de la temporada.

Bernd Krauss avançà el dia de la seva presentació com a nou entrenador del Mallorca que tenia les idees molt clares i un concepte molt definit del futbol. El tècnic teutó també referí que coneixia perfectament la plantilla vermellenca i que, segons ell, no feia falta realitzar cap fitxatge perquè es tractava d'un bloc molt compensat. Krauss es limità a donar indicis del que passarà amb l'equip quan comenci la pretemporada. L'alemany té la intenció de conservar la columna vertebral de l'equip que tan bona temporada ha fet i considera indispensable que no es traspassi cap dels elements bàsics en cada demarcació.

Començant per la porteria, Leo Franco té totes les paperetes de ser el titular. Des de la pretemporada tindrà l'oportunitat de situar-se sota els pals i de demostrar al nou tècnic la solvència i seguretat que el dugueren a convertir-se en el primer porter en l'època Aragonés. La defensa és una línia sobre la qual el nou tècnic dipositarà moltes esperances. Comandada per Miquel Àngel Nadal, la rereguàrdia de l'equip vermellenc és la línia més vella de l'equip però ha demostrat que té piles per a estona. Siviero, Olaizola i la incorporació de Vicente (i tal volta de Pablo Amo) poden facilitar la sortida de Fernando Niño, un jugador que agrada molt a Krauss però que també pot reportar una bona pessigada de doblers al club.

A la línia medul·lar l'entrenador considera vital la presència de Marcos, el qual ha mostrat una línia molt regular al llarg de tota la campanya. Engonga ha perdut una mica de protagonisme per mor dels problemes físics i de l'edat, que no l'han deixat rendir en plenitud de condicions. Paco Soler i Robles completaran una parcel·la que Krauss tindrà ben coberta. Bona part de la responsabilitat ofensiva de l'equip recaurà en els jugadors de banda, vitals en l'esquema de joc de Krauss.

Per la dreta, Àlvaro Novo es perfila com a titular si arriba a concretar-se avui la venda de Finidi George al futbol anglès. El jove futbolista de la pedrera ja demostrà durant la temporada passada que pot jugar a Primera Divisió i fer-ho bé. A l'esquerra Albert Riera serà l'encarregat de fer oblidar les corregudes d'Stankovic. El manacorí es trobarà amb la competència d'Ardian Djokac, si aquest, que ha estat cedit en el Lleida, queda en el club. La possible incorporació de l'oviedista Iván Ania donaria més possibilitats en aquesta banda. Finalment, Etoo serà el que comanarà davant, i pareix que ho farà amb la companyia de Luque.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris