algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Primera reunió de feina entre Celestí Alomar i Mateu Alemany

Perfilen la firma d'un conveni entre Turisme i el Mallorca

El conseller de Turisme Celestí Alomar acudí ahir fins a l'estadi de Son Moix per reunir-se amb el president del Reial Mallorca Mateu Alemany. Sobre la taula de negociació, les possibles vies de col·laboració entre el club i la Conselleria de Turisme. Alomar confirmà a Diari de Balears les negociacions amb el Reial Mallorca i assegurà que des de la Conselleria es col·laborarà al màxim, sempre dins un marc raonable, amb el Reial Mallorca.

Alomar explicà que des de la Conselleria de Turisme es considera l'esport com un element important per contribuir a la desestacionalització. «Des de la Conselleria de Turisme es considera que l'esport pot contribuir, i de manera important, a la desestacionalització. Feim feina amb la Federació Espanyola de Piragüisme perquè pensam que la badia de Palma té unes condicions òptimes. A més, feim feina amb el cicloturisme, el ciclisme en pista i el món del futbol», explicà.

Celestí Alomar, respecte la seva visita a Son Moix, explicà que només es tractava d'un primer contacte i que des de la Conselleria de Turisme s'està interessat a promocionar el futbol. «El Reial Mallorca gaudeix d'unes instal·lacions modèliques, però falta saber si estan interessats en algun tipus de comercialització. Nosaltres estaríem disposats a la promoció exterior», assegurà.

El contacte entre Celestí Alomar i Mateu Alemany s'emmarca dins el conveni de col·laboració global que estan negociant el Govern de les Illes Balears i el Reial Mallorca. Aquest conveni marc, pràcticament just d'intencions, es desenvoluparia posteriorment en distints acords puntuals. Un d'ells seria el que firmaria el club amb la Conselleria de Turisme i que faria possible la promoció internacional de les instal·lacions de Son Bibiloni.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris