nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

«Dissabte tendríem opcions d'entrar entre els tres primers»

Rotger, menador de Diluvi, sabrà avui si disputa el Prix de Montpeller

Joan Carles Rotger, menador de Diluvi, es troba al centre d'entrenament de Grosbois a l'espera (avui se sabrà) de poder córrer dissabte un altre cop a l'hipòdrom París-Vincennes, després de trepitjar amb èxit per primera pic el temple del trot europeu dimarts passat. Diluvi assolí en el Prix de Mirande una més que meritòria novena posició i superà el seu rècord personal i deixà la marca en 1.16.4 sobre 2.100 metres.

«Va anar molt bé, estam molt contents, ja que la correguda va ser molt forta i Diluvi va respondre força bé. Ja sabíem que teníem poques opcions, així que la novena posició aconseguida, a més del fet d'haver superat el nostre propi rècord, és per estar realment satisfets Per tenir opció a córrer dissabte havíem de disputar aquest Prix de Mirande, ara només ens queda poder entrar a la correguda de dissabte, el Prix de Montpeller. Serà complicat, però confiam en això; seria molt important, ja que estic segur que tendríem moltes més opcions. Fent una ullada als 45 cavalls preinscrits, crec que Diluvi podria entrar entre els tres primers. És una prova molt més senzilla que la de dimarts, en què tots els participants tenien molta qualitat. Esperem que hi hagi moltes baixes d'aquí al dissabte, almanco devuit, circumstància perfectament factible», afirmava des de París el conductor mallorquí, que es troba amb Diluvi, el cavall de la quadra Cas Panerer, a París on es du a terme aquestes dies la setmana internacional del míting del Prix d'Amerique, prova estrella que es disputa el pròxim diumenge amb la presència dels millors del món.

En cas de poder entrar dins el programa de dissabte, Rotger considera, tot i assegurar que tindrà opcions de col·locació, complicat tornar a superar la millor marca de Diluvi, «ja que la prova és en autostart, fet que complicarà molt fet la millora de registres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris