nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Diluvi debuta amb bon peu a París

El cavall de Muro, menat per Juan Carles Rotger, acabà en una meritòria novena posició

Diluvi complí amb el seu objectiu i després de realitzar una bona correguda acabà novè amb un temps d'1.16.4 en el Prix de Mirande sobre els 2.100 metres de la pista gran de l'hipòdrom de Vincennes a París, el temple del trot europeu. Aquesta prova estava inclosa dins la setmana internacional del míting del Prix d'Amerique, que es disputarà el pròxim diumenge dia 28.

L'actuació del cavall de la quadra de Cas Panerer va ser realment bona, tenint en compte el gran nivell dels seus rivals, a més que sobre el paper era el més dèbil de tots els participants, desset en total. El Prix de Mirande està destinat a cavalls europeus de cinc anys amb menys de 1.050.000 francs francesos guanyats i disposa d'una dotació en premis de 420.000 francs (uns 10.5 milions de pessetes).

La victòria va anar a parar, davant la sorpresa de tothom, per a Ile de Mauritius, amb una mitjana de 1.15.3 i amb el belga Dominique Locqueneux a les seves regnes. La segona posició fou per a Indien du Bocage, amb 1.15.5, i el tercer lloc per a Object Way, amb una marca de 1.15.6.

El cavall de Muro, sota les ordres de Joan Carles Rotger, que també debutava a la pista parisina, es col·locà des de l'inici entre els millors, realitzant uns primers 600 metres espectaculars, que li serviren per seguir els cavalls capdaventers marcant una bona marca d'1.11 a meitat de prova. Però, tal com era d'esperar, Diluvi va pagar el seu esforç i sense poder fer res va anar reculant fins caure a les darreres possicions, i acabà finalment en un més que meritori novè lloc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris