nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
19°

Catalina Pont: «El meu home omplí el cupó guanyador»

El notari Raimundo Clar escollí entre les més de dues mil butlletes de votació arribades fins al Grup Serra la de Catalina Pont Serra. La guanyadora del viatge a París es declarà ahir molt satisfeta d'haver guanyat. «Estic molt contenta d'haver guanyat. El meu home omplí dues butlletes, una amb el meu nom i una altra amb el seu», explicà. Catalina Pont assegurà que, malgrat que encara no està del tot decidit, en principi seran ella i el seu home els qui vagin a París. «Tenim dos fills, però ambdós estudien i, malgrat que encara no està del tot decidit, és quasi segur que anirem jo i el meu home a París», digué.

La butlleta premiada, que omplí Toni Melis "l'home de Catalina Pont" votava Cesar de Saint Pol. La guanyadora explicà que la família és aficionada al trot, malgrat que reconegué que no hi tenen una gran passió. «Votàrem Cesar de Saint Pol perquè sabem que és un cavall de Capdepera. Som aficionats al trot, malgrat que no hi duim una curolla loca. Ens agrada, però el seguim sobretot per la premsa. Estic contenta que el cavall que ha estat elegit pels lectors de Diari de Balears com el millor de l'any sigui de Capdepera», acabà assenyalant la guanyadora d'un viatge a París per a dues persones.

Catalina Pont rebrà els bitllets per poder viatjar a París diumenge a l'hipòdrom de Son Pardo, després de la disputa del Ciutat de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris