nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Inca sucumbeix al darrer quart

El Granada sentencià el matx amb triples en la recta final

GRANADA 79
DRAC INCA 72

GRANADA: Serrano (10), Liñan (17), Romero (15), Cansin (9) i Félix Sànchez (9) "cinc inicial" Benítez (9), Manzano (10) i García (0).
DRAC INCA: Edu Sánchez (1), Mons (18), Stacey (10), Stuckey (19) i Crespo (13) "cinc inicial" Villar (9), Merino (2), Montañana (0) i Aldama (0).
ÀRBITRES: Uruñuela i Sacristan. Castigaren amb una falta antiesportiva Serrano, i amb una altra Merino.

El Granada va aturar la marxa triomfant del Drac Inca, i amb una defensa intensa i uns triples decisius tombà els homes que dirigeix José Luis Abós.

El conjunt mallorquí va sortir conscient que si volia guanyar el partit, havia de ser des de la defensa, i en aquest aspecte la qüestió li sortí acceptablement bé. Els problemes arribaven en atac, on només la inspiració del recuperat Llorenç Mons, a base de triples, atorgava solvència a l'ofensiva inquera, atès que Stacey no estava al mateix nivell que en els darrers compromisos, i Stuckey es mostrava massa irregular.

Els exigus avantatges que aconseguia acumular el Drac Inca, entre els 3 i 5 punts, eren contestats tot d'una pel conjunt granadí, que demostrà per què es troba a la part alta de la classificació amb la gran quantitat de problemes que han passat (i encara passen): un equip en la seva màxima extensió, amb una gran unitat, una defensa encomiable, i un repartiment de funcions en atac (set dels vuit homes que utilitzà Antonio Gómez Nieto anotaren 9 o més punts).

L'inici del tercer quart va estar a punt de trencar el matx, quan el tir exterior dels andalusos donà senyals de vida, i agafaren fins a nou punts d'avantatge. Inca aguantà l'estirada i igualà novament el matx a base de casta.

Però la segona estirada del Granada ja no trobà resposta. Només iniciar-se el darrer quart, l'artilleria exterior dels locals, especialment de Romero, s'encarregà d'afusellar la cistella inquera, i l'avantatge pujà fins als dotze punts (64-52), quan el temps que restava per iniciar la remuntada ja semblava insuficient.

El Granada va saber aguantar el botí aconseguit en el fulgurant inici del darrer quart, i el Drac Inca, malgrat tots els seus intents, hagué de tornar cap a Mallorca amb la seva esplèndida ratxa de victòries trencada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris