algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Cesar de Saint Pol, elegit Millor Cavall de l'Any 2000

Catalina Pont, de Capdepera, fou la guanyadora d'un viatge a París per a dues persones

64548

Cesar de Saint Pol és propietat de la quadra Germans Garau Fullana.

Els lectors de Diari de Balears han triat Cesar de Saint Pol com a millor cavall de l'any 2000. L'exemplar de la quadra Germans Garau Fullana és fill d'Oligo i de Passerinette, i durant el 2000 disputà 19 corregudes i acumulà 1.095.794 pessetes en guanys. Aconseguí deu triomfs, dos segons, tres tercers i un quart lloc. S'adjudicà el Critèrium, el Ciutat de Palma i el Hens Vitality. L'importat de la quadra Germans Garau Fullana ja aconseguí l'any passat la distinció de Millor Cavall de l'Any, que atorguen els lectors de Diari de Balears. El comitè assessor del suplement setmanal Trot Balear trià sis exemplars amb possibilitats de ser elegits com els millors de l'any. Es tractava d'Enigma des Bosc, Dafnis GS, Cannabis, Diluvi, Forever VX i Cesar de Saint Pol.

Finalment, els lectors de Diari de Balears han escollit l'importat de Capdepera com el millor. Cesar de Saint Pol ha obtingut un total de 744 vots, mentre que Forever VX, que ha estat el segon exemplar més votat, n'ha totalitzat 495. Diluvi ha estat el tercer cavall més votat, amb 400 butlletes amb el seu nom. El nacional Cannabis ha obtingut 323 vots, mentre que Enigma des Bosc n'ha totalitzat 178. Dafnis GS, finalment, ha rebut 120 vots. Els propietaris de Cesar de Saint Pol rebran l'artístic trofeu que acredita el seu exemplar com el millor de l'any 2000 a la conclusió del premi Ciutat de Palma, que es durà a terme diumenge a l'hipòdrom de Son Pardo a partir de les 18.10 hores.

L'elecció del Millor Cavall de l'Any començà l'any 1999 i compleix així enguany la seva tercera edició. El suplement Trot Balear és ja un clàssic entre els aficionats al trot i el concurs Elegiu el Millor Cavall de l'Any és un esdeveniment tradicional dins el calendari d'aquest esport. En la primera elecció, que guanyà Vae Victis SE, es varen rebre un total de 1.719 butlletes. Aquesta xifra s'incrementà l'any passat, ja que foren un total de 1.877 les paperetes rebudes. En l'edició del 2001, la participació també s'ha incrementat i han estat un total de 2.135 les butlletes rebudes al Grup Serra. Un any més, i com ja és habitual, el major nombre de butlletes ha arribat durant els darrers dies. Ha estat precisament aquests dies quan més butlletes han arribat donant el seu vot a Cesar de Saint Pol i les diferències s'han fet més grosses.

D'altra banda, el notari Raimundo Clar Garau procedí ahir al sorteig d'un viatge a París per a dues persones entre totes les butlletes rebudes. La butlleta premiada fou la de Catalina Pont Serra, que resideix a Capdepera. La guanyadora i un acompanyant tindran el privilegi de presenciar en directe el Gran Prix d'Amèrica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris