algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

El Govern dóna el «sus» a la selecció

Pere Fullana i Joana Maria Petrus volen que debuti el primer de març a l'estadi de Son Moix

El Govern s'ha decidit a donar el «sus» definitiu perquè la selecció balear de futbol sigui una realitat tan aviat com sigui possible. Pere Fullana, director general de Presidència; Joana Maria Petrus, directora general d'Esports; i Antoni Borràs del Barrio, president de la Federació Balear de Futbol, es reuniren ahir horabaixa durant més d'una hora i mitja i decidiren intentar que la selecció absoluta de futbol debuti el pròxim dia primer de març, Dia de les Illes Balears, a l'estadi de Son Moix. L'interès mostrat pel mateix president Antich ha posat en marxa la maquinària governamental i, sempre que sigui possible, la selecció de les Balears debutarà el pròxim dia u de març.

Pere Fullana i Joana Maria Petrus coordinaran esforços perquè el partit sigui un èxit, mentre que Antoni Borràs del Barrio iniciarà de manera immediata els contactes per contractar una selecció. En principi, i considerant l'experiència d'altres comunitats autònomes, no sembla gaire complicat aconseguir rival. La gran incògnita respecte del debut de la selecció balear és saber si els equips de Primera, Segona i Segona Divisió B estaran disposats a cedir els seus jugadors. En aquest sentit, Pere Fullana ja ha mantingut distints contactes amb Mateu Alemany, que li ha garantit que el Reial Mallorca no posarà cap dificultat perquè els seus futbolistes juguin amb la selecció balear. El grau de compromís de Mateu Alemany amb la selecció balear és tan gros que fins i tot el president del Reial Mallorca s'ha compromès amb el Govern a fer les gestions oportunes per intentar que els clubs deixin els seus futbolistes.

Així les coses, Antoni Borràs del Barrio ha rebut l'encàrrec per part del Govern de presentar com més prest millor una llista de rivals, ja contactats, amb el cost de cada selecció. En principi, i per les dates, el president de la Federació Balear contactarà amb distintes seleccions de països de l'est. D'altra banda, Fullana i Petrus decidiren també que, si no fos possible disputar el partit dia primer de març, farien les gestions perquè la selecció balear absoluta de futbol debutàs a les vacances nadalenques d'enguany.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris