algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

León tampoc no surt viu d'Inca

L'equip d'Abós, un pic més, tomba el seu rival als darrers segons

DRAC INCA 60
LEÓN 57

DRAC INCA: Edu Sànchez (7), Mons (5), Stacey (16), Stuckey (16) i Crespo (4) "cinc inicial" Villar (6), Merino (5) i Aldama (1).
LEÓN: Ordín (10), Morales (10), J.A. Gonzàlez (5), Wilson (8) i Coleman (19) "cinc inicial" Llorente (3), Fernández (0), Reyes (2), L. Gonzàlez (0) i Martín Ferrer (0).
ÀRBITRES: Bardaji i Labrac. Eliminat per personals Ordín.
INCIDÈNCIES: Partit jugat al Palau Municipal d'Inca, que registrà uns tres quarts d'entrada, uns 2.500 espectadors. Es va guardar un minut de silenci per la mort dels nins Marc i Àngel Gil, que jugaven al Bàsquet Esporles.

El Drac Inca tornà a moure's pel fil de la navalla i la jugada li tornà a sortir en positiu, amb una victòria agònica davant el poderós León, i gràcies a la seva capacitat de resolució en els darrers segons que està mostrant en les seves aparicions al Palau.

El partit s'inicià amb intercanvis continus de cistelles i amb predomini dels jocs interiors d'ambdós equips, però fou un miratge, i al segon quart les defenses començaren a fer feina, i els tirs, a xocar amb el ferro un atac sí i un altre també.

El Drac Inca apel·lava a la qualitat i esperit dels seus americans per sumar en el seu caseller, però fallava estrepitosament a l'hora de tancar el seu rebot. El León, amb molt de pressupost i nom, no respongué al que s'esperava. Wilson i Coleman s'encarregaren de pal·liar l'horrorós percentatge de tir lleonès fartant-se d'agafar la majoria dels tirs errats pels seus companys.

Abós ordenà una defensa zonal al seu equip, i Morales i Reyes s'encarregaren, amb tres triples, de tirar-la a terra. Reacció des de la banqueta, amb tornada a l'individual, i a la pista, ajustant les marques, mostrant agressivitat, i uns minuts de glòria d'Stacey. La conseqüència fou un lleuger enlairament inquer, però s'arribava al descans amb la certesa que aquest partit es resoldria al final. El tercer quart confirmà les pèssimes expectatives ofensives del primer tram. Dins tot el carrussel d'errades, el Drac Inca va estar més espavilat. Paciència en atac, i ordenar, un altre pic, la zona en defensa. León no veia cistella, i Inca estava a un no-res de trencar el partit, en dominar per 9 punts a falta d'un minut per acabar el tercer quart.

Però encara quedava molta tela per tallar. Coleman i Wilson remuntaren el desavantatge explotant el hàndicap de l'Inca, els rebots. La renda acumulada amb tot el treball del tercer quart, dilapidada en sols un minut. Quedava el tram decisiu, i al Palau ja s'ensumava un nou final d'infart, un més.

Intercanvi d'errades, de bones defenses, contínues faltes, i s'entra al darrer minut, amb el partit empatat. Cada equip disposa de la seva opció per guanyar. Morales erra, però Stuckey, amb 6 segons de vida, també. Aleshores, el més menut de tots, Edu Sánchez, agafa el rebot i rep una falta. Tensió, tres segons... i tirs lliures per Willy Villar! L'argúcia inquera dóna com a resultat el canari ficant el primer, i fallant, a posta, el segon. La conclusió, l'habitual d'aquesta temporada. Patiment, tensió, emoció,... i victòria del Drac Inca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris