algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Ghost di Monmes i Garonda B s'enduen les especials de poltres

La jornada va registrar bons temps tot i el mal estat de la pista

Reunió de tràmit la que es va dur a terme ahir horabaixa a l'hipòdrom municipal de Manacor, amb dues proves especials per a poltres de tres anys de categories inferiors i que foren guanyades pel menorquí Ghost di Monmes i Garonda B, respectivament, amb similars registres d'1.25.

La pista de competició es trobava pesada a causa de les fortes pluges, que ja havien amenaçat de suspendre la reunió prevista per al passat 30 de desembre. Però aquest factor no va ser obstacle perquè els aficionats congregats al Municipal poguessin veure com en algunes curses es varen aconseguir bones marques, ja que tant Distan M com Elisio de Sasu, guanyadors de les seves respectives proves, rodaren a 1.20.6 sobre 2.050 metres.

Tot i les bones marques que es varen produir en la majoria de curses, els millors registres de la jornada d'ahir varen correspondre a la correguda estel·lar de la reunió, la setena, una prova dominada de principi a fi per Eole, que no tenia cap problema per imposar-se rodant 1.20.3, ja que els seus més immediats perseguidors li havien retut un handicap de 25 metres.

D'aquesta manera, Bussybon i Duc des Obiers havien de rodar a 1.19.7 per classificar-se en la segona i la tercera posició definitives, mentre que Catarinella, que va aconseguir la millor marca de la jornada, 1.19, només podia ser quarta, ja que donava 50 metres d'avantatge.

Pel que fa referència al quartet especial, no hi va haver gaire sorpreses quant a les dues primeres posicions, ja que les ocuparen els favorits Forman Corner i Fabio Mar, però les col·locacions de Fosca Negra GS i principalment de Fuego varen fer que no aparegués cap encertant d'aquesta aposta, que deixa un fons de 609 euros (poc més de 101.000 pessetes) per a la propera reunió, que es durà a terme amb motiu del dia de Sant Antoni.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris