nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Martí: «Seria un orgull jugar amb les Balears»

El jugador illenc afirma que el partit de dimecres entre Tenerife i Mallorca va ser especial

El partit entre el Reial Mallorca i el Tenerife de dimecres passat no fou un partit qualsevol per a Pep Lluís Martí. Tota una vida vinculada al club vermellenc que acabà de manera lamentable la temporada passada, en què estigué condemnat a l'ostracisme. Una altra illa, Tenerife, li brindà l'oportunitat negada a la seva pròpia, i Martí està responent. Mira cap enrere sense rancúnia, però lamentant la manca d'oportunitats. Dimecres, Martí jugà contra el «seu» Mallorca.

"Com vos vàreu trobar en el partit contra el Mallorca? 
"Home, intentes que sigui un partit més, i a efectes pràctics ho fou, però el cert és que em vaig trobar amb molts d'antics companys i amics, i això el va fer especial, lògicament.

"Amb aires de revenja? 
"No, pots pensar. Jo no havia ni he de demostrar res al Mallorca. Ja ho vaig demostrar quan jugava allà, als entrenaments i quan jugava. Ara a qui he de demostrar el que jo valc és al Tenerife, que és el meu actual club.

"Què vos digueren els antics companys? 
"Que estaven molt contents per mi i per com m'estaven anant les coses, que m'ho mereixia per tot el que havia patit l'any anterior, i que esperaven que tot continuàs igual de bé.

"Perquè l'any passat ho vàreu passar molt malament, condemnat a l'ostracisme... 
"Sí, va ser molt dolent, però això és el passat, i ja està oblidat. Només sé que ara estic molt a gust, molt bé, i que la vida ha estat justa, i que estic tenint a Tenerife la recompensa per tot el patit l'any passat.

"El vostre equip va donar una imatge molt dolenta i de total impotència davant el Mallorca... 
"No vàrem fer un bon partit, està clar. Al primer temps els deixàrem tenir la pilota, i ells ho aprofitaren. El dia del Depor va ser similar, però la gran diferència va ser que contra ells vàrem aprofitar les ocasions per remuntar, i contra el Mallorca no.

"Quina impressió vos va causar el Reial Mallorca? Millor que el de la temporada passada? 
"Les comparacions mai no són bones, però aquest Mallorca sap molt bé el que fa. Està molt ben ordenat, es defensa perfectament, i surt a la contra amb moltíssima velocitat. I, a més, està replè de gent amb una gran qualitat. Estic convençut, i així ho desig, que a final de temporada estaran molt a dalt.

"El vostre equip, el Tenerife, ha baixat el seu ritme en les darreres jornades... 
"És que no es poden guanyar tots els partits. Crec que a nivell de joc estam més o manco igual, però no sempre es pot vèncer. Si seguim en aquesta línia, tornaran les victòries i l'ascens serà un fet.

"Tenerife, Sevilla, Betis, Recreativo. Els equips punters de Segona, tots amb mallorquins com vós, David, Prats, Gálvez, Juanmi o Xisco. És imprescindible emigrar perquè vos reconeguin? 
"Doncs sembla que sí, o almenys estam tenint fora de la nostra illa la sort que no hem tingut aquí, perquè una cosa tenc clara, i és que tenim qualitat.

"Quant a això, el Govern sembla decidit enguany a organitzar el primer partit de la selecció Balear. Què vos diu això? 
"Que m'agradaria molt que la idea tirés endavant, i que seria tot un orgull jugar amb la selecció balear. Seria molt important per les Illes perquè no és normal que altres comunitats tenguin la seva selecció, i nosaltres no. Em faria una il·lusió enorme.

"I pensau que estaria a l'alçada per competir? 
"Per descomptat. Jo crec que el nivell de la nostra selecció seria molt bo, perquè hi ha un bon grapat de jugadors que ho demostren cada setmana a Primera i Segona Divisió. Estic segur que podríem fer coses importants. Tant de bo la idea es transformi en realitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris