algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Forever VX s'adjudica el premi Jaleo Piroska amb comoditat

Desko sumà un clar triomf i confirma la seva gran vàlua

Forever VX, amb Antoni Frontera sobre el cabriol, s'adjudicà amb gran comoditat el premi Jaleo Piroska, dotat amb 475.000 pessetes en premis, i es confirmà una vegada més com el gran favorit per adjudicar-se el pròxim Gran Premi Nacional. La correguda va fer bons tots els pronòstics i Forever VX superà Fet de Gel, que fou segon, amb facilitat. La tercera posició fou per a Finolis SB, mentre que Fosca Negra GS s'havia de conformar amb la quarta plaça.

En el premi aprenent, O. Puigserver aconseguí la victòria amb Duncan Power, i superà A. Valls, que menava Elita Tos. El premi Formentera, que tancava la reunió, serví per confirmar que Desko, de la quadra Ladil, atresora una indiscutible vàlua. En aquesta ocasió, sense Dick Dikc a la pista, ho va tenir relativament fàcil per superar Crack de Marie, Engano i Bussybon.

Cal destacar també la victòria d'Elisabet en el premi Brixon de France, reservat als exemplars de quatre anys. L'egua de la quadra can Tanca aturà el cronòmetre en 1.18.8. Elisio de Sasu fou segon per davant Exit du Vivier i Estela Negra GS.

Hem d'assenyalar també que el quintet, una setmana més, quedà desert.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris