nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Nissaga dels sopers

La fama ben merescuda que han adquirit els «sopers» més importants de Mallorca, en base a la seva laboriositat i seriositat quant al producte que elaboren, de manera paral·lela, ha tingut continuïtat en l'esport futbolístic, començant pel progenitor i acabant amb el «bon Jesús del betlem binissalemer» després de resultar ser el minyó de la nissaga ja esmentada. Ens referim a la família Sastre-Reus, entranyable per aquest comentarista, que ben orgullós ens trobam en contemplar com quasi la totalitat de la seva descendència resplendeixen com a fulgors incandescents en l'esport més popular del mon sencer, tal com resulta ser el futbolístic. Començant pel patriarca, que en la seva joventut va destacar amb llum pròpia, continuant amb el fill gran que és l'actual porter del Constància d'Inca, com igualment Rafel, titular indiscutible del Cadis, militant a Segona Divisió B i finalitzant amb Lluïset, que als 14 anys ja en fa tres que és un alumne avançat de la Masia del FC Barcelona, lloc perfecte per a la formació de futurs cracs nacionals, militant actualment a l'equip cadet B com a primer any d'aquesta categoria. Conten i no acaben els afortunats que l'han vist actuar, que és una pura delícia, una ditada de mel d'abella veure'l en directe en qualsevol actuació. Sabem com cosa certa, que els mandataris responsables dels equips filials barcelonistes estan admirats dels progressos que deixa de manifest, sinòmim que per poc que les coses l'acompanyin i més aviat del que molts s'imaginin, ens trobarem davant una figura que a base d'humiltat i dedicació està disposat a arribar el més amunt de la seva curta però positiva trajectòria futbolística. I per la part que en correspon, el bergant està predestinat a convertir-se en cotitzada figura del futbol per poc que els fums no li pugin al cap. De tot cor ho celebraríem.

Futbol menorquí  

Ensurts, manifestacions a desdir, desmentits a palades, són ingredients que darrerament s'han posat en quarentena, al dia a dia del futbol menorquí. Si ens referim a l'Alaior, pareix que el nou «tàndem» format per Diego Sintes i Joan Riudavets han aterrat a «Los Pinos» en pla d'arrasar qualsevol obstacle que pugui frenar la recuperació de l'equip en el campionat de la Tercera Divisió. La falta de mentalitat que afecta la majoria d'efectius, ben aviat es transformarà en suficient il·lusió i en la paciència dels incondicionals. Ja estan fent feina de la bona a l'espera del decisiu partit davant el Pollença que es disputarà en el seu propi ambient el dia 7 del proper més de gener. Posteriorment, els correspondrà viatjar fins els camp de la Penya Santa Eulàlia per rebre de manera consecutiva en els Pins Eivissa i el conjunt del Sóller.

Quant al representant de Ciutadella, el preparador José Fluvia «Pio» es fa creus de l'estat d'ànim d'alguns efectius. Pocs, afortunadament, atès la promesa que el vicepresident Guillem Triay els ha assegurat que en poques dates s'abonaran tots els deutes que falten per liquidar. Circumstància que inevitablement i a poc a poc, ha fet efecte en la majoria d'efectius que diàriament acudeixen al Camp Municipal de Ciutadella.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris