algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
15°

El Pla estrena el darrer pavelló del mil·lenni

El poble del Pla de na Tesa inaugurà divendres passat les noves instal·lacions poliesportives

Han hagut de passar més de vint-i-tres anys. Els joves que aleshores jugaven a bàsquet a la plaça de l'Església del Pla de na Tesa ja tenen en els seus fills el seu relleu. No queda res d'aquelles cistelles metàl·liques en què es començà a forjar la llegenda.

Ara la plaça és plena de cotxes, però els joves s'han convertit en homes i juguen en cistelles abatibles. Han vist complir-se el seu somni. El pavelló del Pla de na Tesa va ser inaugurat despús-ahir, tres dies abans d'acabar-se el mil·lenni. Molts no varen poder contenir les llàgrimes.

Situat en el complex esportiu de Sa Tanca de Can Vadó (piscina municipal i dues pistes exteriors), el pavelló es va convertir en el centre vital de Marratxí durant les tres hores de la festa més important que mai no han viscut els aficionats al bàsquet de la localitat.

El directiu, Pere Toledo, va donar tot el protagonisme als qui més ho mereixien, els jugadors, que ahir varen ser presentats davant d'una afició que omplia de gom a gom el nou pavelló. Tots ells reberen una forta ovació en omplir la pista de goma. Tots estaven emocionats.

I va arribar el moment dels parlaments: el primer va ser Guillem Ramis, qui orà en nom de tots els pares dels jugadors del club i acabà donant les gràcies a Bartomeu Munar, president de l'entitat, «per haver estat el millor educador del temps lliure dels nostres infants».

Dos jugadors il·lustres del club, de la quinta dels nats entre el 76 i el 78, Tomeu Morro i Toni Ramis, prengueren el relleu per, en nom dels jugadors de la seva generació, «donar les gràcies al vertader artífex del pavelló, en Tomeu Munar, la persona que ens ha fet estimar aquest esport. Gràcies per tot, Tomeu».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris