nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Mónica Azón i Cristina Bassadore, únic triomf espanyol

La mallorquina Joana Comas quedà a una dècima de vèncer en Europe

El domini estranger fou la nota principal de la Christmas Race, que finalitzà ahir, i en què únicament el 470 femení espanyol, amb Mónica Azón i Cristina Bassadore, va guanyar, mentre que la mallorquina Joana Maria Comas quedà a les portes del triomf.

Comas va realitzar un gran esforç i va vèncer en la darrera mànega de la classe Europe, però no obtingué el premi de la victòria, ja que l'holandesa Annemieke Bes, malgrat que ahir va ser tretzena, va ser la guanyadora, amb només un punt d'avantatge sobre la mallorquina.

La victòria espanyola vingué a la classe 470 femenina gràcies a una reclamació. En principi, Christina i Claudia Ranz s'havien alçat amb el triomf per una dècima, però Mónica Azón i Cristina Bassadore reclamaren, i el jurat els donà la raó i la victòria.

En altres categories, en 49er, venceren Bruni i Borgstrom, mentre que els espanyols Iker Martínez i Xabier Fernández foren tercers. En Mistral masculí, triomf per a Goudjil Abdenacer, mentre que en Finn guanyà Sebastien Godefroed. En 470 masculí, triomf per a Benjamin i Richard Bonnaud, i en Laser, per a Andreas Geritzer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris