muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Pérez i Paz, tercers en 470

Els regatistes espanyols comencen a col·locar-se entre els primers

Els espanyols comencen a col·locar-se en les posicions capdavanteres en diverses de les classes participants en la XXV edició de la Christmas Race, que ahir complí la seva segona jornada en aigües de Palamós.

Francisco Sánchez Ferrer a Làser, Joana Maria Comas e Europa, Iker Martínez i Xabier Fernández a 49er i Cristina Bassadore i Mónica Azón a 470 guanyaren les primeres mànegues, però a la segona, amb bastant més vent, les tripulacions estrangeres foren les dominadores.

A la classe 470 masculí, la tripulació espanyola, formada pels gallecs José Manuel Pérez i Carlos Paz, es col·loquen en tercera posició després de realitzar un onzè i un tercer lloc en la jornada d'ahir. Són primer en aquest classe els francesos Benjamin Bonnaud/R. Bonnaud, que guanyaren les dues mànegues; i segons són els holandesos Seven Coster/K. Coster.

En 470 femení hi hagué una reclamació i les espanyoles Cristina Bassadore i Mónica Azón continuen entre les primeres, quan falta confirmar el lloc després de la reclamació realitzada per una de les tripulacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris