muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Servià espera que en aquesta edició no se li escapi el podi

Els saharians protestaren en la presortida del ral·li des de Barcelona

Els pilots espanyols que participaran en el pròxim Ral·li París-Dakar partiren ahir des de Barcelona, enmig de la protesta d'organitzacions saharianes pel pas de la prova pels seus territoris, per unir-se a la gran caravana que completarà la graella de sortida de la 23a edició de la prova d'automoto. La caravana, integrada per nou vehicles, catorze motos i cinc camions, va ser acomiadada des del macrocomplex comercial La Maquinista de Barcelona per nombrosos entusiastes del món del motor. Entre els participants espanyols que tenen més opcions d'assolir qualque posició de podi es troben Jordi Arcarons, Josep Maria Servià, Nani Roma i Miguel Prietos.

La 23a edició del Ral·li París-Dakar donarà la banderada de sortida el pròxim 1 de gener des de la capital francesa i té un recorregut d'uns 10.000 quilòmetres, dels quals poc més de 6.000 corresponen a trams cronometrats, repartits en vint etapes. El català Josep Maria Servià afronta la seva setena participació amb l'objectiu que no se li escapi el podi, després de ser cinquè l'any 99 i quart en la darrera edició. En totes dues ocasions era, i continua sent-ho, pilot de l'equip que lidera el tricampió de la Copa del Món de ral·lis totterreny, el francès Jean Louis Schlesser.

Servià, al volant d'un buggy de dues rodes motrius, aposta per la seva presència en el podi. «M'agradaria acabar en el podi en la classificació final, i trobar-me amb Jean Louis. Seria fantàstic aconseguir-ho en aquesta edició, que reuneix una excel·lent inscripció i que serà difícil i complicada, amb molta arena i navegació, dificultats a què s'afegirà la restricció d'assistències».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris