algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Toni Peña demostra la seva superioritat

El felanitxer triomfà a la meta de Lloseta, mentre que Melina Sagrera guanyà a la categoria femenina

El felanitxer Toni Peña, del club del mateix nom, amb un temps de 48.10, va vèncer amb total claredat i sense oposició a la dotzena edició de la correguda de la E, que organitzen els ajuntaments de Binissalem, Alaró i Lloseta i que transcorre pels seus tres termes municipals. A Peña, amb una estirada a l'entrada de Lloseta, li va bastar per entrar a meta amb cent metres d'avantatge sobre els seus companys de cursa, Miquel Capó (ADA Calvià), i Tòfol Castañer (Solleric). Més enrere varen entrar Carlos Martínez i Vicente Ogazón.

La participació atlètica en aquesta ja tradicional correguda de la segona festa de Nadal va ser concorreguda, ja que hi prengueren part un total de cent setanta-cinc atletes, que varen recórrer un trajecte de quinze quilòmetres en els sènior, sobre un traçat que va tenir la seva sortida a Binissalem i que, després de passar per Alaró, va finalitzar a Lloseta. La resta de categories varen recórrer nou quilòmetres, que és la distància que separa les localitats d'Alaró i Lloseta.

A la categoria femenina, els pronòstics també es varen complir, i va ser la gabellina Melina Sagrera qui ocupà la primera posició, en dura pugna amb Fina Hisado. Sagrera ocupà la posició 34a a la classificació general, mentre que Hisado entrà just darrere d'ella. La tercera dona classificada va ser Felisa López. D'altra banda, a l'especialitat de marxa, el vencedor va ser Bernardo José, mentre que darrere d'ell es col·locà Toni Nicolau. La primera dona classificada en aquesta disciplina va ser Carmen Rodríguez, que entrà en tercera posició.

Pel que fa als més veterans, Antonio Jurado i Emilio de la Cámara varen ser els millors dels majors de 50 i 55 anys, respectivament, mentre que Basilio Martínez va guanyar a la categoria de majors de 60 anys, i Gabriel Orell va fer el mateix als majors de 65. I, finalment, els més joves, David Fullana era el millor a Promeses, Alberto Díaz, a Júniors, i a la categoria de menors va ser Ismael Navarro qui s'imposava brillantment, ficant-se enmig d'un domini dels corredors del club Colonya (des del segon classificat, Francisco Manuel Rodenas, fins al setè, Miquel Amengual, tots eren d'aquest equip).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris