nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Diluvi guanyà fàcilment a Son Pardo

Cannabis ni es col·locà i Dick Dick també mostrà la seva superioritat en el duel d'internacionals

L'hipòdrom de Son Pardo tancà ahir l'any 2000 i el mil·lenni amb la tradicional reunió de la Segona Festa de Nadal.
Clars eren els al·licients a esperar. Per una part, el gran duel dels dos dominadors de les categories D i C, Diluvi i Cannabis, i per l'altra, la presència del francès Dick Dick, que en només dues aparicions ja havia assolit el rècord dels 2.200 metres autostart.

Arribà l'hora de la gran prova, la cinquena del programa d'un total de nou. Els participants eren tots de qualitat, però l'atenció se centrava en Cannabis i Diluvi. Cara a cara els darrers guanyadors dels critèriums dels cinc i quatre anys, respectivament.

Però el protagonista fou finalment només un. El cavall de la quadra Can Panare assolia el triomf de manera fàcil i clara, amb un temps d'1.18.2 i per davant d'Alcon Blai (1.18.), Cristian Crown (1.18.4) i Bonito TR (18.9). Per omplir el quintet, arribà Auba des Etangs (1.18.6). I Cannabis no hi era? Doncs el cavall de la quadra SE-69 va desaparèixer des de l'inici i ja en el primer revolt la seva presència quedà oblidada.

Vint minuts després sortí a la pista Dick Dick, per enfrontar-se a rivals de la categoria de Desko i Daddy. Cap d'ells no va decebre i coparen les posicions finals. La victòria en aquesta vuitena correguda va anar a parar, com no podia ser d'una altra manera, a Dick Dick, que amb un temps d'1.16.2 superà els seus grans rivals. El també francès Desko entrava en segon lloc amb un registre d'1.16.3, i Daddy era tercer marcant 1.16.6.

El fet que cada prova estigués dotada amb 475.000 pessetes en premis repartits entre els set primers classificats va suposar la inscripció massiva de multitud de trotons. Especialment espectaculars foren les sortides de les corregudes, en què no és gens habitual veure fins a 16 exemplars cercant a la vegada els primers llocs abans d'arribar al primer revolt.

En definitiva, una bona reunió la que es va poder viure a Son pardo i que serví per tancar un bon any especialment bo a l'hipòdrom palmesà, que ha vist en l'any 2000 com li canviaven la cara.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris