algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El serial de l'Alaior

Ja avançàrem fa unes dates els problemes del conjunt menorquí de l'Alaior, i dèiem que no feien més que començar amb el cessament del tècnic de l'equip Lluís Vidal. En un principi es va rumorejar que seria Diego Sintes el futur entrenador de la plantilla de Tercera Divisió. Malgrat no gaudir del document oficial necessari per dirigir equips de categoria nacional, les passes s'encaminaven cap a l'entrenador dels equips juvenils del Seislam, Llorenç Enrich, amb l'objectiu que entre els dos formassin un «tàndem» amb capacitat suficient per treure de l'abisme el conjunt dels Set Pins. I si bé en un principi tot donava sensació de convertirse en un esplèndit ram de flors i violes, a mesura que transcorren els dies, la cosa no acaba de quallar. Davant el possible fracàs de la directiva, ja es rumoreja que bé podria ser Juan Riudavets el que presentàs el carnet oficial, mentre que Diego Sintes faria feina sense cap impediment. Fins i tot s'ha pensat igualment que en l'hipotètic cas de nou fracàs, se'n responsabilitzarien Lito García amb Ramon Melià. Sense dubte ben aviat sortirem de dubtes.

L'abella vironera  

Sigui pel que sigui, els dos màxims mandataris dels destins del Vilafranca, Guillem Gari i Tomeu Penya, tenen dipositada tota la seva confiança, i per tant encarregaran de tot el trui administratiu del Club, a certa «abella vironera» que talla el bacallà, tant a nivell administratiu com esportiu, sense que ningú no li pugui fer els comptes de res quant a les decisions que opti per sentenciar, tengui o deixi de tenir la raó. I el «tàndem» abans esmentat, així com el «mussol» que freqüenta molt la nit, han estat incapaços de fer comprendre a l'esmentada «abella vironera» que ha estat del tot injust en el seu comportament amb l'exjugador del Club Toni Simó, al qui li han negat el pa i la sal respecte de percebre la totalitat dels emoluments econòmics del seu contracte. Fins i tot es negaren rotundament a fer-li efectiu les quantitats devengades del preu pagat per la benzina cremada en els trajectes Palma-Vilafranca-Palma tant dels dies d'entrenaments com de partits de competició. Un jugador que és, per cert, estimat per tota l'afició atès el seu bon comportament des del primer dia de la seva incorporació. Malgrat el que hem exposat, aquesta «punyetera abella» no ha volgut tenir en compte aquestes qualitats i ha mantingut un comportament poc ètic que estam segurs no aproven en el seu interior ni en Guiem ni en Tomeu. I mentrestant, aquest «dictador vironer» s'ho passa tot pel mateix arc triomfal sense que els altres hi puguin fer res.

Partit d'entrenament  

Avui de matí, a partir de les deu sobre el rectangle de joc de l'Arenal, realitzaran una sessió de preparació els dos combinats Sub-15 i Sub-17 que la propera setmana participaran en la fase Autonòmica davant els conjunts de les autonomies de Galícia i Illes Canàries. Una sessió de preparació mancomunada en què els tècnics Miguel Bestard i l'inefable «robot» treuran importants conclusions del vist entre els dos conjunts. Un encontre interessant pels aficionats al jove futbol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris