muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Temps d'oci, temps d'esport a la UIB

Els estudiants aprofitaran les vacances de Nadal per acudir a les instal·lacions del campus

Les vacances de Nadal es presenten plenes d'activitats esportives per a tots els socis del Campus Esport de la Universitat de les Illes Balears, que podran gaudir d'aquestes instal·lacions durant gairebé tots els dies de festa. Una de les novetats més importants per a aquests dies de vacances són les fa poc estrenades pistes de tennis. 2.000 hores de lloguer gratuït d'aquestes pistes s'han posat a disposició dels socis entre els mesos de desembre i gener, amb la intenció d'iniciar els joves esportistes en la pràctica d'aquest esport.

A més, la direcció del Campus Esport ha enviat per correu una felicitació de Nadal a tots els socis de les instal·lacions. Però allò que no podia faltar era l'organització d'alguna activitat nadalenca que, encara que un poc prest, es va dur a terme ahir horabaixa a la piscina. Així, idò, tots els usuaris del campus pogueren gaudir d'una classe especial de WaterSport en la qual es va mesclar, com és habitual, l'esport aquàtic amb la diversió.

Cal a dir que les instal·lacions romandran tancades entre els dies 24 de desembre i 1 de gener per realitzar les tasques de manteniment anuals. Tot i això, però, la resta de dies festius, incloent-hi els dies 6 i 7 de gener, les activitats esportives es cursaran amb els seus horaris habituals, és a dir, de 7.30 a 23 hores.

Malgrat que la major part dels usuaris del Campus Esport són estudiants, s'espera que un gran nombre de persones continuïn assistint a les activitats del programa «Posa't en marxa» i utilitzant la resta de dependències durant els dies de vacances. Amb aquesta intenció, i com ja hem dit anteriorment, les classes només s'interrompran durant una setmana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris