muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Comença el Campionat d'Espanya en piscina curta a Son Hugo

Nina Jivanesvkaia és una de les màximes figures presents a Palma

La natació espanyola posarà a partir d'avui punt final a una temporada molt irregular, en la qual una de les poques alegries fou la medalla de bronze conquerida per Nina Jivanesvkaia en els 100 metres esquena dels Jocs de Sydney. Jivanesvkaia serà la gran atracció del Campionat d'Espanya, que comença avui a la piscina municipal de Son Hugo, en el qual participaran devers 500 nedadors en les proves oficials incloses a la competició. La nedadora d'origen rus és la màxima favorita de la competició, ja que demostrà la seva bona forma en els europeus de piscina curta que es disputaren la setmana passada a València, i aconseguí tres de les sis medalles conquerides per Espanya, si bé cap d'elles no fou d'or.

Frederik Hviid, María Peláez i Lourdes Becerra, que ostenten els actuals rècords de l'especialitat de 400 metres estils individuals, 200 metres papallona i 200 estils, respectivament, també són candidats al triomf final. Tots els equips realitzaren ahir entrenament a la piscina de Son Hugo, inaugurada, com se sap, pels Jocs Universitaris de Palma 99. El CN Sabadell defensarà el títol conquerit l'any passat a Santiago de Compostel·la, davant d'equips que s'han reforçat molt com el Real Canoe i el Mediterráneo.

Lourdes Becerra, nedadora del CN Sabadell i actual plusmarquista espanyola de 200 braça i 400 estils en piscina de 25 metres, confirmà ahir que es retirarà de l'alta competició l'any que ve. «Sydney foren els meus darrers Jocs i sols nedaré en proves nacionals, com aquesta de Palma, fins l'agost del 2001», digué Becerra, una de les principals figures que competirà a partir d'avui. «M'estic entrenant menys de la meitat que abans, ja que vaig decidir retirar-me de les competicions internacionals. No vull deixar l'esport de cop, em continuu entrenant però sols per a proves d'àmbit nacional. Per això, afront aquest campionat de manera molt diferent», explicà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris